Uznemirujući snimak: Dragan Bjelogrlić posle saslušanja prebačen u pritvor, javnosti poručio jedno (video)

Uznemirujući snimak: Dragan Bjelogrlić posle saslušanja prebačen u pritvor, javnosti poručio jedno (video)

Autor: | 23/08/2021

1

Sukob Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića uzdrmao javnost 

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata u niškom hotelu napao reditelja Predraga ‒ Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

‒ Bjelogrlić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni video dok nije počeo da me udara. Sedeo je sa Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam ugruvan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam šta da krijem ‒ rekao je za „Kurir“ reditelj.

Pročitajte: Sreća se ne može odglumiti - Fotografija Dragana Bjelogrlića sa porodicom oduševila fanove (foto)

ATA Images

 

Sukob Dragana Bjelogrlića zabeležile kamere

Vladimir Kecmanović, urednik kulturne rubrike na „Radio-televiziji Srbije“, bio je prisutan u trenutku kada je Dragan Bjelogrlić fizički napao reditelja Predraga ‒ Gagu Antonijevića.

‒ Ja sam policiji dao izjavu. Sedeo sam sa Antonijevićem, prijateljicom Jovanom Stević i glumcem, mislim da se Milan zove. Bjelogrlić je prišao, a ono što sam čuo je da je pitao Antonijevića: „Šta mi dobacuješ?!“ Nisam čuo da mu je Gaga bilo šta dobacivao ‒ rekao je Kecmanović, a na pitanje koje reči su se mogle čuti dok je Bjelogrlić pesničio Antonijevića kaže da se u toj gužvi ništa nije moglo razaznati.

‒ U njihovoj tuči nije bilo vremena da se nešto pomene. Da je Bjelogrlić pretio, verovatno jeste. Nije moglo da se razazna u svoj toj gužvi ‒ objasnio je Kecmanović i dodao da je on razdvojio Bjelogrlića od Antonijevića.

Pročitajte: Ekipa filma "Toma" očarala na crvenom tepihu - Ova glumica ponela titulu najbolje odevene (foto)

Boško Karanović

 

‒ Kad je Bjelogrlić prišao i počeo da udara Gagu, odmah sam prešao preko stola kako bih ih razdvojio.

Pogledajte kako je izgledao sukob Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića. 

Bjelogrlić je posle svega zadržan u policiji do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja, što je potvrdio Vladimir Stanojević, zamenik portparola osnovog javnog tužilaštva u Nišu.

‒ Bjelogrlić je zadržan do 48 sati zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje i biće sutra saslušan ‒ rekao je za „Kurir“ Stanojević.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić - Opasno je kad ljudi beže od primitivizma i gluposti (video)

Glumac je posle višesatnog saslušanja napustio javno tužilaštvo u Nišu i prebačen je u pritvorsku jedinicu. Pri ulasku u automobil iz zgrade tužilaštva na pitanje novinara kako se oseća, odgovorio je:

‒ Dobro je, dobro je.

Potom je ušao u policijski auto i uz pratnju policije prevezen je u pritvor.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti