Prvi put posle incidenta sa Bjelogrlićem: Reditelj Gaga Antonijević sav u modricama i podlivima uživo u emisiji

Prvi put posle incidenta sa Bjelogrlićem: Reditelj Gaga Antonijević sav u modricama i podlivima uživo u emisiji

Autor: | 23/08/2021

1

Reditelj Gaga Antonijević sav u modricama obratio se javnosti

Draganu Bjelogrliću određen je pritvor od 48 sati zbog nasilničkog ponašanja i prebijanja reditelja Predraga ‒ Gage Antonijevića. Incident se dogodio u niškom hotelu, a poznati reditelj odmah je dao saopštenje. 

‒ Bjelogrlić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni video dok nije počeo da me udara. Sedeo je sa Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam ugruvan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam šta da krijem ‒ rekao je za „Kurir“ Antonijević.

Pretučeni reditelj Gaga Antonijević uživo pred kamerama 

Kako se bura oko nemilog događaja nikako ne stišava i provlače se razne priče Predrag Gaga Antonijević odlučio je da se u vidno lošem fizičkom stanju pojavi pred kamerama i javnosti predoči šta se zaista noćas dogodilo u pomenutom hotelu. 

- Sve te priče o tome da sam ja njega provocirao je izmislio u policiji na saslušanju da bi opravdao ono što je uradio. Apsolutno nikakav kontakt nismo imali. Kada se vrati kamera dva, tri sata unazad jasno vidi da sedimo ja iza jednog, on iza drugog ugla, nikakve komunikacije nije bilo", rekao je Antonijević u Dnevniku televizije Pink i dodao da je sve bilo mučno i podlo delo jer je on sedeo okrenut na suprotnu stranu od one sa koje došao i nije video Bjelogrlića dok mu nije prišao.

Pročitajte: Uznemirujući snimak - Dragan Bjelogrlić posle saslušanja prebačen u pritvor, javnosti poručio jedno (video)

Printscreen Tv Pink

 

- Kada sam krenuo sam da se okrećem, mislio sam da je konobarica, on je imao belu majcu, a ona belu košulju i direktno sam popio pesnicu bez i jedne reči. Nisam mogao da ustanem jer to bio nizak i mek kauč, bio sam kao vreća za udaranje. On je potpuno razularen udarao po meni koliko je stigao, govorio svašta i pretio", naveo je Antonijević i naveo šta smatra da je povod napada:

"Ima više povoda.. Ima ta jedna situacija u tužilaštvu za korupciju gde sam ja izneo dokumentaciju javno da je on meni nudio mito javno što je slao... a drugo je film 'Dara' gde je on organizovao javno i kolege protiv tog filma - rekao je Antonijević pokazavši podlive i modrice koje mu je napravio Bjelogrlić.

Pročitajte: Koja je uloga Katarine Radivojević u Bjelinom životu i zašto je bila sa njim u hotelu u četiri ujutru?

Printscreen Tv Pink

 

Milan Petrović, advokat Dragana Bjelogrlića, rekao je da će saslušanje u Tužilaštvu biti održano sutra i da će nakon toga dati izjavu. Rekao je da za sada nisu preduzete nikakve mere i da glumac nije izneo odbranu.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti