Vesni Zmijanac obili kuću na Bukulji!

Vesni Zmijanac obili kuću na Bukulji!

Autor: | 19/04/2016

0


Kuća Vesne Zmijanac na Bukulji našla se na meti provalnika prošle sedmice. Kada su provalili u kuću, oglasio se alarm, pa su se brzo dali u beg.

Vesna Zmijanac je pre ulaska na Farmu boravila na svom imanju u blizini Aranđelovca i to vreme je iskoristila da se pripremi za rijaliti ali i da dodatno obezbedi kuću kako lopovi ne bi provalili i odneli vredne stvari, kao što se desilo prošle godine.

Iako ima kamere koje nadziru dvorište i prilaze kući, Zmijančeva je zaposlila i čuvara, čije je zaduženje da pazi na imanje tokom noći. I pored tolikih mera obezbeđenja, lopovi su uspeli da provale u kuću ali nisu stigli ništa da ukradu.

- Prošle nedelje se po drugi put desila provala u Vesninu kuću, ali na sreću, lopovi nisu stigli ništa da ukradu jer je imanje dobro obezbeđeno. Uspeli su da izbegnu kamere, ali čim su razvalili ulazna vrata i zakoračili u kuću, oglasio se alarm. Čuver je odmah dotrčao, a oni su pobegli. On je obavestio Vesninu ćerku Nikoliju o incidentu koja je odmah došla i utvrdila da provalnici nisu stigli ništa da ukradu, ali je pričinjena manja materijalna šteta na ulaznim vratima - rekao je izvor Kurira, inače Vesnin prijatelj.

Inače, Vesnina kuća na Bukulji opljačkana je sredinom juna prošle godine i iz nje su tada ukradene stvari u vrednosti od 10.000 evra. Zmijančeva je tada rekla da se šokirala kada je saznala da su je pokrali radnici koji su bili zaposleni kod nje i u koje je imala bezgranično poverenje.

Neobično je u ovoj priči to što su lopovi prevačicu potkradali mesecima, a ona ništa nije primetila. Tek kad su joj nestale brendirane haljine iz ormana ustanovila je da joj nedostaju i skupocene vaze, pepeljare, tašne, cipele i nakit.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Arhiva Hello!
Tagovi: Vesna Zmijanac

Najnovije vesti