Jelisaveta Orašanin otkriva tajnu dobrog izgleda: Deca su moji privatni treneri

Jelisaveta Orašanin otkriva tajnu dobrog izgleda: Deca su moji privatni treneri

Autor: | 30/06/2021

0

Izgled Jelisavete Orašanin - Posle pet meseci od porođaja, nikada lepša nije bila

Jelisaveta Orašanin ovog leta je u Beograd stigla u proširenom sastavu, sa dvogodišnjom ćerkom Petrom i petomesečnim sinom Bogdanom. Popularna glumica provodi dane sa porodicom i prijateljima u „njenom kraju“, Dorćolu, a paralelno radi na novim projektima. Igra u „Hotelu 88“, sprema novu predstavu, snima serije... Svi se pitaju kako uspeva da tako vešto balansira između roditeljskih, poslovnih i društvenih obaveza, ali odgovor je jednostavniji nego što mislimo ‒ za dobru organizaciju najviše je zaslužan „baka servis“.

Pročitajte: Izgled Jelisavete Orašanin posle porođaja - Nekada je bila zgodna i vitka, a sada...

‒ Svi smo uključeni u akciju, posebno bake i deke. Na njih se nekako najviše oslanjamo. Najsigurniji smo i najspokojniji kada su deca sa njima. Ja sam, naravno, uvek tu. Ako odem do grada, vodim decu, ali uveče, kada igram predstavu ili izađem na piće, pozovem bake u pomoć ‒ izjavila je Jelisaveta za „Blic“, a osvrnula se i na pitanje koje joj svi postavljaju ‒ kako je uspela da tako brzo vrati figuru od pre porođaja.

‒ Zahvaljujući nutricionistkinji koja je „ubrzala“ moj put do zdravijeg načina života i ishrane. Naravno, i deca su moja teretana. Moji privatni treneri. Bukvalno, jer ne sedam. Svakako i to utiče na kilažu – objasnila je uz osmeh.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti