Sreli su se slučajno, zavoleli iskreno i venčali u četvrtak, u papučama: Neobična ljubavna priča Maje i Voje Nedeljković

Sreli su se slučajno, zavoleli iskreno i venčali u četvrtak, u papučama: Neobična ljubavna priča Maje i Voje Nedeljković

Autor: | 06/08/2021

1

Voja i Maja Nedeljković sreli su se slučajno, a zavoleli na prvi pogled 

Iako mu je tek „pedeset i neka“, izgleda da za Voju Nedeljkovića oduvek znamo. Uz popularnog radio i televizijskog voditelja stasavale su generacije, a sve što je radio tokom duge i plodonosne karijere, stiče se utisak, bilo je „osuđeno“ na uspeh.

Oni koji ga znaju iz mlađih dana tvrde da je uvek bio okružen lepim devojkama, pa ne čudi što se pre 18 godina sa jednom takvom i oženio.

Pročitajte: Voja Nedeljković - Potrebno je mnogo energije i talenta da bi usrećili sebe, a onda i druge

Luka Šarac

 

Maju, u to vreme studentkinju medicine, prvi put je video na „Trećem kanalu“, gde je tada radio. Zvanično su se upoznali na jednoj manifestaciji, gde je ona bila angažovana kao promoterka, a Voja došao da vodi program umesto kolege Dejana Pantelića, koji je bio sprečen.

‒ Možda bi sad Deki bio sa njom u braku da sudbina nije umešala prste ‒ našalio se Voja u emisiji „Od A do Da“, gde je ispričao svoju ljubavnu priču.

Privatna Arhiva

 

Voja i Maja Nedeljković su brzo ušli u vezu, a ubrzo počeli i da žive zajedno. Uskoro je stigla vest da će postati roditelji.

‒ Ono što parovi razvuku na nekoliko godina mi smo smestili u jednu. U hodu smo se upoznavali i prilagođavali jedno drugom.

Pročitajte: Voja Nedeljković - Ljubav i poštovanje su najbitniji u odnosu dva emotivna partnera

Venčali su se 7. avgusta, tri dana pre nego što se rodio njihov sin Đorđe.

‒ Niz godina slušao sam pitanje kad ćeš da se ženiš. Moj odgovor je bio: „U četvrtak. To je jedan od retkih dana kad ne radim, a ionako četvrtkom nema nekih dešavanja.“ I, na kraju, stvarno bi četvrtak. U nedelju smo dobili dete.

Voja i Maja Nedeljković - Neobično venčanje i još neobičniji autfit 

S ozbirom na to da je Maja na venčanju bila u poodmakloj trudnoći, umesto klasične venčanice obukla je lepršavu letnju haljinu. Voja, koji tek što se vratio sa jednomesečnog letnjeg angažmana na moru, izabrao je svetli laneni komplet i letnje papuče.

‒ U brak sam ušao kao „papučar“ ‒ kaže u svom stilu, uvek spreman da se našali na sopstveni račun.

Nedeljkovići, koji ove godine proslavljaju punoletstvo skladnog braka, retko se pojavljuju na javnim dešavanjima. Na konstataciju da svaku zajedničku fotografiju mediji isprate komentarom da je Maja, inače lekarka u Institutut za transfuziju krvi, lepotica, Voja je u intervjuu za HELLO! rekao:

‒ I obavezno naglase da je mlađa od mene 18 godina, valjda im se taj broj dopada, iako je mlađa 17. Bilo mi je nebitno i da je 17 godina starija od mene, ja sam u njoj našao osobu koja me čini srećnim.

Pročitajte: Voja i Maja Nedeljković posetili Ameriku - Za suprugu su misili da se bavi modelingom

Na pitanje ispunjava li uslove da se kandiduje za titulu „najmuž“, odgovorio nam je:

‒ Teško. Mislim da ne bih uspeo da prikupim sve potpise ni da se nađem na toj listi. Stalo mi je da svojoj ženi budem dobar suprug, da me ona tako doživi. „Najmuž“ podrazumeva muškarca koji je idealan, a nisam siguran da takav postoji.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti