Foto-razglednice: Letovanje Marije Tarlać raj za sva čula (foto)

Foto-razglednice: Letovanje Marije Tarlać raj za sva čula (foto)

Autor: | 05/08/2021

0

Letovanje Marije Tarlać pravo je uživanje 

Svake godine, negde u ovo vreme, Marija Tarlać i Aleka Kamila pohvale se nekom lepom i veselom slikom sa grčkih plaža koja dokazuje ne samo da im godine ne mogu ništa, već i da njihovo iskreno prijateljstvo odoleva vremenu.

Ponekad im se na fotografisanju pridruže jače polovine, Peđa Stojaković i Dragan Tarlać, nađe se mesta i za zajedničko društvo, ali u prvom planu su dve atraktivne i vitke dame koje osim ljubavi prema košarci, odnosno košarkašima, vezuje i ljubav prema manekenstvu kojim su se obe uspešno bavile.

Pročitajte: Odmor sa najboljim prijateljicama - Ovako Jovana Joksimović uživa na letovanju (foto)

Instagram

 

Foto-razglednice sa letovanja 2021. godine nose oznaku Halkidiki, a na njima se može videti i Marijin veliki prijatelj Boško Jakovljević.

Instagram

 

Uspešna dizajnerka, inače, ove godine slavi izuzetan jubilej – dvadeset zajedničkih godina sa Draganom Tarlaćem i „punoletstvo“ braka, koji važi za jedan od najuspešnijih među ličnostima iz javnog života.

 

 

Osim toga, Tarlaćevi se mogu pohvaliti da je njihov jedinac Luka uspešno završio školu i još uspešnije gazi košarkaškom stazom koju je svojevremeno „utabao“ njegov otac.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin