Luk Peri imao je dvoje dece, sin je kontroverzni rvač, a ćerka volonter u Africi (foto)

Luk Peri imao je dvoje dece, sin je kontroverzni rvač, a ćerka volonter u Africi (foto)

Autor: | 26/07/2021

0

Deca Luka Perija idu putem zanimljivih profesija 

Luk Peri, omiljeni glumac generacije koja je odrastala uz seriju „Beverli Hils 90210“, preminuo je 2019. od posledica moždanog udara, a prethodno se dugo borio sa kancerom debelog creva. Imao je samo 52 godine.

Pročitajte: Dilan koga ste voleli nije izdržao - Luk Peri preminuo od posledica moždanog udara

Svetsku slavu, ali i naklonost miliona obožavateljki, donela mu je uloga šarmantnog i buntovnog Dilana Makeja. Dovodili su ga u vezu sa brojnim lepoticama, znanim i neznanim, ali je samo jedna uspela da ga odvede pred oltar.

Pročitajte: Bili su više od prijatelja - Poslednja objava Luka Perija slama srca

U vreme najveće popularnosti Luk Peri je svakodnevno dobijao hrpu pisama od obožavateljki. Rejčel Mini Šarp otišla je korak dalje i poslala mu grudnjak.

‒ Ne mogu da kažem da me je taj potez osvojio na prvu, ali svakako je bio hrabar i drugačiji ‒ pričao je svojevremeno.

Pročitajte: Šenon Doerti - Luk je bio uz mene za vreme moje borbe s rakom, a sada ga više nema

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry)

Venčali su se 1993, a u braku koji je trajao deset godina dobili su dvoje dece; sin Džek rođen je 1997. godine, a ćerka Sofi tri godine kasnije.

Sofi Peri imala je kratke izlete u glumu, a najpoznatija je po ulozi koju je ostvarila 2014. u filmu „Teorija svega“. Kasnije se posvetila humanitarnom radu. U ruralnim krajevima Afrike radi na otvaranju obdaništa, a posle očeve smrti najavila je da će jedno nositi njegovo ime.

Pročitajte: Sramota na dodeli Oskara - Slavnog glumca su jednostavno zaboravili (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry)

Profesionalni put Džeka Perija podjednako je zanimljiv, mada je on krenuo drugim putem i bavi se rvanjem. Prvu borbu imao je sa 18 godina, 2015. u Los Anđelesu. U međuvremenu upisao se u ligu „All Elite Wrestliling“.

Luk Peri ne samo što je podržavao odluku svog sina da postane profesionalni rvač, već ga je tokom života često bodrio sa tribina.

Pročitajte: Kolege i prijatelji se opraštaju od Luka Perija - Bože, sačuvaj mu mesto blizu tebe, on to zaslužuje

U sportskim krugovima Džek Peri važi za zvezdu u usponu, a osim po atraktivnim nastupima, poznat je i po neobičnom imidžu. „Jungle boy“, kako glasi ime pod kojim se takmiči, pred publiku izlazi u stilu Tarzana: duge talasaste kose, odeven u „krpasti“ šorts i ogrnut krznom leoparda.

Pročitajte: Verenica Luka Perija - Godine s njim bile su mi najsrećnije

Iako je planirao da odustane od te ideje jer je, kako je jednom prilikom rekao, „trik glup“, predomislio se kada je video da mini šou-program, praćen pesmom „Tarzan boy“, koju izvodi Baltimor, svaki put izazove ovacije gledalaca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin