Samo za starije od 18: Srđan Timarov se pohvalio da je nudista, priložio i fotografiju kao dokaz

Samo za starije od 18: Srđan Timarov se pohvalio da je nudista, priložio i fotografiju kao dokaz

Autor: | 20/07/2021

2

Telo Srđana Timarova mami uzdahe

Srđan Timarov ovih dana uživa u čarima leta, a objavama na svom profilu na „Instagramu“ mami uzdahe. Ljubitelji prirode poručuju mu u komentarima da mu zavide na nestvarno lepom morskom okruženju, čiju tačnu lokaciju ne želi da otkrije, dok ženski svet ne štedi komplimente na račun Srđanovog mišićavog tela.

Pročitajte: Mišićavo telo Srđana Timarova doprinelo je bildovanju glumčevog života i karaktera

Zgodni glumac prihvatio je šalu, pa je na jednu od fotografija, na kojoj pozira iza stene, dodao oznaku 18+, aludirajući na to da je nudista.

Pročitajte: Srđan Timarov ponovo solo - Nisam više u vezi, najlepši period života tek dolazi

Instagram

 

Kada smo ga nedavno, u intervjuu za HELLO!,  pitali ima li mesta sujeti dok čita tekstove u kojima hvale njegovu odličnu formu, uz dodatak “iako je u petoj deceniji”, odgovorio nam je:

‒ Peta decenija je fakat tu, i fenomenalna je. Ja sam od onih koji smatraju da za muškarca najlepši period života dolazi posle četrdesete. Nezgodno je kad od mladog čoveka roditelji očekuju zrele odluke, devojka stabilnu vezu, a on tek treba da uči i stiče iskustvo.

Pročitajte: Srđan Timarov - Sloboda bilo koje vrste veliki je kapital

‒ Na tržištu sam, što implicira da nisam u vezi ‒ poručio je tom prilikom uz smeh komentarišući glasine da je okončao višegodišnju emotivnu vezu u koju je uplovio posle rastanka sa Natašom Miljković.

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti