Letovanje im nije potrebno: Spas od vrućina Jovana i Željko nalaze u najlepšem delu svog luksuznog doma (foto)

Letovanje im nije potrebno: Spas od vrućina Jovana i Željko nalaze u najlepšem delu svog luksuznog doma (foto)

Autor: | 08/07/2021

2

Dom Jovane i Željka Joksimovića će vas oduševiti 

Ćerka Željka Joksimovića Mina spas od nesnosnih vrućina, sa kojima se Srbija danima bori, pronalazi u bazenu. I to ne bilo kakvom. Minina letnja oaza smeštena je u raskošnom dvorištu, u čijoj pozadini se vide obrisi luksuzne vile.

„Home“, napisala je Mina u opisu fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a koju je objavila na svom profilu na „Instagramu“ i time otklonila svaku dilemu gde se nalazi.

Instagram

 

Poslovično dobro informisani tabloidi obelodanili su pre tri godine informaciju da su Željko i Jovana Joksimović od Ivane Mišković i Gorana Karića kupili vilu na Senjaku vrednu 2,5 miliona evra.

Pop zvezda i njegova supruga, ništa manje uspešna u svom fahu, kao televizijska voditeljka, prethodno su živeli u stanu na Vračaru. Kada su posle sina Koste dobili bliznakinje Srnu i Anu, shvatili su da im je neophodan komotniji životni prostor, po mogućstvu sa dvorištem, pa su krenuli u potragu za adekvatnom nekretninom.

Ata Images

 

Dom Jovane i Željka Joksimovića renoviran po svetskom standardu

Kuća njihovih prijatelja oduvek im se sviđala i kada su saznali da je na prodaju, odmah su odlučili da je kupe.

Iako je vila bila uređena do najsitnijih detalja, novi vlasnici renovirali su je po svom ukusu. Sve četvoro dece Željka Joksimovića dobilo je svoje sobe, a on je sebi napravio prostrani studio u kome može nesmetano da radi.

Pročitajte: Znate li koji popularni glumac je nekada bio ludo zaljubljen u Jovanu Joksimović?

Na dvadeset ari placa se, osim bazena, nalazi i igralište gde najmlađi članovi porodice Joksimović mogu da uživaju na ljuljaškama, klackalicama i u ostalim oblicima zabave primerenim njihovom uzrastu.

„Argument“ koji je presudio da Jovana i Željko Joksimović kupe kuću u kojoj danas žive bila je visoka betonska ograda koja opasava njihovo imanje. Budući da ih zaklanja od radoznalih pogleda prolaznika, Joksimovići mogu da uživaju u apsolutnoj privatnosti.

 

Komentari (2)

Loading
Jasminka Stefanović 14:00 11.07.2021
Odgovori

Ne interesuju me ...niti pratim ljude iz te fele ..

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti