Dana Karić o porodičnom paklu: Suprug mi je bio na ivici smrti, zamalo smo ga izgubili

Dana Karić o porodičnom paklu: Suprug mi je bio na ivici smrti, zamalo smo ga izgubili

Autor: | 07/07/2021

1

Suprug Danice Karić preživeo na praznik

Danica Karić i njen suprug Nikola Stojilković više od četiri godine uživaju u skladnom braku u kome su dobili dvoje dece, sinove Petra i Bogoljuba. Ćerka Bogoljuba Karića, kao i cela njena porodica, izuzetno poštuje srpsku tradiciju, kulturu i sve pravoslavne praznike, a odskoro se u njenom domu kao važan dan obeležava „Sveti Prohor Pčinjski“. Nedavno je otkrila da se baš na taj dan njen suprug Nikola oporavio od sepse koja je umalo bila fatalna. Osim toga, odlučili su da se upravo u manastiru ovog sveca obavi krštenje njihovog mlađeg sina Bogoljuba.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije sa proslave rođendana i krštenja sina Dane Karić

Ana Backhaus

 

O velikoj porodičnoj drami sa kojom su se suočili Dana je govorila za novi „Story“.

‒ Još dok sam bila trudna s Bogijem Nikola i ja razgovarali smo o tome kako pojedini ljudi preuzmu određenu slavu kada prežive neku nesreću. Budući da je on pre nekoliko godina imao sepsu, zamalo smo ga izgubili. Bogu hvala, preživeo je, i predložila sam mu da počne da slavi slavu na dan kada je uspeo da se izvuče iz tog pakla. Pogledali smo u kalendar i videli da je to „Sveti Prohor Pčinjski“. Naježili smo se oboje jer ko je iz Vranja zna šta taj svetac i manastir predstavljaju. Palo mi je na pamet da bi bilo divno da dete krstimo tamo i damo mu kršteno ime Prohor. Mada gajimo stara kumstva koja se prenose s kolena na koleno, Nikola je ipak odučio da tu čast poveri svom drugu Davoru. Dok je trajala ceremonija osećala sam veliku radost i mir, koji ne mogu da opišem, a kada se obred završio, zaplakala sam od sreće.

Pročitajte: Bivši rukometaš i frajer za kojim žene žude - Kakvog muža ima Dana Karić (foto)

Ana Backhaus

 

Kažu da je danas teško održati brak, a evo kakvo je Danino iskustvo.

‒ Imam jedan brak iza sebe, tako da razumem da može biti teško, s tim što sam tada bila mnogo mlada. Sa Nikolom, međutim, nema „borbi“. Delimo iste vrednosti i želju za porodicom. Smatram da je brak odluka da se voli druga osoba, da se u potpunosti prihvati, da se neguju odnos i ljubav i partneri iznova zaljubljuju jedno u drugo.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti