Drugi čovek: Anastasija Ražnatović u toplom Dubaiju uhvaćena sa njim, baš se dosta promenio (video)

Drugi čovek: Anastasija Ražnatović u toplom Dubaiju uhvaćena sa njim, baš se dosta promenio (video)

Autor: | 04/02/2022

0

Odmor Anastasije Ražnatović u toplom Dubaiju 

Ceca Ražnatović pobegla je na daleke Maldive bez dečka, čim se vratila saznali smo da je stavila tačku na vezu sa Bogdanom, a izgleda da ni njenoj ćerki Anastasiji, koja trenutno uživa na peščanim plažama Dubaija, nije potrebno muško društvo na zimskom letovanju.

Pročitajte: Razlozi iznenadnog raskida - Ceca i Bogdan jednu stvar uspeli su da sakriju od svih

Instagram

 

Mlada pevačica odmara se u arapskoj metropoli i ludo se provodi bez dečka Đorđa Kuljića. Umesto sa njim, ispija koktele, obilazi skupe restorane i posećuje žurke sa dobro raspoloženim drugaricama, a videli smo je i sa Danicom Karić i njenim mužem Nikolom Stojilkovićem, koji žive u ovom gradu. Nikolu smo, zapravo, jedva prepoznali jer je promenio imidž, odnosno frizuru.

Luksuzni odmor Anastasije Ražnatović bez dečka 

Doživljaje iz Dubaija zgodna Anastasija dokumentuje na Instagramu. Bez mnogo reči jer slike sve govore. Među njima su i neke izazovnije, u kupaćem kostimu.

Pročitajte: Kada je javnost najmanje očekivala, stižu divne vesti - Anastasija i Đorđe slave u Bodrumu, sreća je nikad veća (video)

Instagram

 

Logično je da takvi prizori koji golicaju maštu imaju najviše komentara. Ne znamo da li je neko od pratilaca već pokrenuo tu temu, ali mi ćemo se zapitati – da li je u njenom ljubavnom životu sve u redu i zbog čega na ovako uzbudljivo putovanje nije povela dečka?

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti