Mnogi ostanu u čudu, fotografije kao dokaz: Ovo niste znali o Aleksi Balaševiću

Mnogi ostanu u čudu, fotografije kao dokaz: Ovo niste znali o Aleksi Balaševiću

06/07/2021

1

Aleksa Balašević, organizator najuspešnijeg regionalnog borilačkog spektakla „Megdan“ i sin legendarnog novosadskog kantautora, na interesantan način ukrasio je telo. Reč je mahom o hrišćanskim motivima, na primer znaku ribe, simbolu Isusa, koji je istetovirao iznad grudi, i grčkim natpisima.

Instagram

 

Ovih dana sa devojkom Nikolinom boravi u Sloveniji, a na jednoj zajedničkoj fotografiji primetili smo još neke tetovaže. Tako na kolenima Aleksa ima cvetove hibiskusa, koji u različitim kulturama ima različita značenja. Simbol je večne ljubavi, nepobedivosti ratnika, besmrtnosti...

Pročitajte: Aleksa Balašević rasplakao region - Tata, čisto da te podsetim na tvoj rođendan...

Instagram

 

Kada je ušao u bazen, što je njegova verenica takođe ovekovečila, na leđima smo videli veliku sliku ruke sa porukom na grčkom jeziku. Po položaju prstiju reklo bi se da je to ruka krstitelja, možda podsetnik na krštenje Isusa Hrista izvedeno u reci Jordan...

Instagram

 

Poznato je da je Aleksa istinski vernik i da je šest meseci čekao blagoslov od jerusalimske patrijaršije kako bi verio svoju izabranicu. Ceremonija je održana u manastiru u Nazaretu, mestu iz kojeg Isus potiče.

Instagram

 

„Love“, napisala je Nikana pored Aleksine fotografije. Teško je izboriti se sa velikom boli koja je ostala po odlasku Đorđa Balaševića, posebno njegovim najbližima, ali ‒ ljubav je lek za sve.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević