Bolna rana: Oliveru Balašević odgajila je majka, a ko je njen otac?

Bolna rana: Oliveru Balašević odgajila je majka, a ko je njen otac?

Autor: | 03/07/2021

2

Otac Olivere Balašević njena je velika bolna rana

Iako je prošlo samo četiri i po meseca od smrti Đorđa Balaševića, njegova supruga Olivera trudi se da život nastavi kako je on želeo. Vedra, ponosna na svoju porodicu i posao kojim se bavi, Olivera je gostujući u emisiji "Usijanje" govorila o detaljima privatnog života, koje javnost do sada nije znala.

- Ova kuća u Ulici Jovana Cvijića u Novom Sadu nije nikakva estradna tekovina. Kuću je nasledio Đoletov deda od Steve Erdeljana. U nju sam došla sa 20 godina. Moj divni svekar govorio mi je da moram da završim fakultet i da ne smem da ostanem neobrazovana - seća je Olivera i objašnjava da danas tu odrastaju Đoletove i njene unuke.

Pročitajte: Iznenadićete se - Pre Olivere, Đole Balašević voleo je ovu poznatu pevačicu

Mirko Tabašević

 
 

Olja je nedavno objavila knjigu "Planeta Dvorište", gde je pisala i o svom teško detinjstvu. Roman prvenac priča je o jednoj drugoj ljubavi, ljubavi prema sportu. Vrsna gimnastičarka u četiri sportske discipline, s pregrštom medalja i priznanja, ali i dalje je u duši veliko dete i devojčica.

Ko je otac Olivere Balašević? 

Oliveru Balašević sama je odgajila majka, a ona nikad nije prežalila što nije upoznala oca. Očekivala je da će se javiti kad vidi medalje i da se udala za Đorđa Balaševića, ali je sama odlučila da napravi prvi korak.

- Nazvala sam ga, predstavila se svojim starim imenom i novim prezimenom (Olivera Balašević), objasnila mu, želela sam da ga informišem i o dve unuke. Pauza je dugo trajala, posle nekog vremena s druge strane izgovorio je: "Pogrešili ste" - kroz suze sa prisetila Olivera, piše "Kurir". 

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (2)

Loading
Vukica Schaad 22:20 03.07.2021
Odgovori

Draga Olivera, imala si sreće da u tvom odrastanju za spodoba od biološkog oca nije bio u tvojoj blizini. Zamisli koliko bi puta plakala zbog njegovih nezrelih, kukavičkim postupaka. Čuvaj svoju decu i uspomene!

Hvala mom ocu na svemu 21:35 04.07.2021
Odgovori

Ko zna ko je bio sa druge strane. Ljudi se sele a i kad su na om broju moze uvek da se javi neko drugi na tel.On je nju video svakako , ako je živ,samo ona njega nije.

hellomagazin.rs hellomagazin