Igor Lazić posle toliko godina priznaje: Nisam smeo to da mu stavim u grob, usledilo je prokletstvo

Igor Lazić posle toliko godina priznaje: Nisam smeo to da mu stavim u grob, usledilo je prokletstvo

Autor: | 03/07/2021

2

Ispovest Igora Lazića koja je će vas ostaviti bez teksta

Grupu "Montenigers", koju su mnogi voleli, činili su Igor Lazić Niggor, Duško Nikolić Duka i Nebojša Saveljić Nebo, a onda je strašna saobraćajna nesreća promenila sve. Igor je danas jedini preostali član nekada popularne grupe Montenigers. Dušan je preminuo nedugo po objavljivanju albuma "Tajna marenda" koji je izašao 1996, dok je Nebojša Saveljić poginuo u saobraćajnoj nesreći tri godine kasnije. Nigor je u jednom intervjuu ispričao neobičnu situaciju na Dušanovoj sahrani, za koju su mu pojedini rekli da da je pogrešio. 

- Na Duletovoj sahrani ja sam u grob ubacio naš zajednički CD. Napravio sam glupost, ali odakle sam ja to znao. Hteo sam da on sluša taj CD u tom nekom drugom svetu. Ali rekli su mi da ne bi trebalo u grob stavljati stvari od živih ljudi, posebno ne slike. Jedan vidovnjak mi je rekao da smo tada automatski zakopali i sebe i svoje karijere. Onda su se posle dešavale neke čudne stvari - ispričao je svojevremeno Niggor za "Balkan Info".

Pročitajte: Ispovest Igora  Lazića - Strašno je što su stihovi iz naših pesama počeli da se ostvaruju

On je rekao da je jako čudno što je ceo taj drugi album Montenigersa bio neka vrsta predskazanja.

- Jedino se jedna pesma za sada nije ostvarila. U jednoj pesmi ima deo koji kaže - Vazda sam isti i na nebu i na pisti, i biću takav dok me neko ne počisti. Onda se to Nebojši nije dopalo jer je to on repovao pa je prepravio i onda je bilo - Dok me starost ne počisti. Međutim desilo se da ga je neko drugi počistio - ispričao je Niggor i dodao da na kraju pesme koja se zove "2028" Nebojša ga pita - Hoćemo li preživeti?

- A ja mu odgovaram - Ne, ne, ti nećeš preživeti. To se obraća kao neki demon. Onda u pesmi "Tako ti je mala moja" koja je parodija "Bijelog dugmeta" kod nas stoji - 'Ej, stani, stani jadan' i čuje se kočenje i lomljava kola. A Nebojšina devojka koja je poginula sa njim u toj saobraćajnoj nesreći govorila je tom liku - Stani jadan, stani ubićeš nas, uspori. Bilo je preživelih koji su to posvedočili. A posebno pesma - 'Voljeli bi da si tu' - koja dobija na značaju tek kad se sve izdešavalo. Stih koji peva Nebojša ide - Srešćemo se na nebu, samo zazviždi, znaćemo da si to ti - zaljučio je Igor u svojoj ispovesti. 

Komentari (2)

Loading
Dragan 18:23 03.07.2021
Odgovori

Bili su jedinstveni, neponovljivi, vrh,... Igre, nek te bog poživi stotinu ljeta!!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti