Igor Lazić o smrti svog prijatelja: Strašno je što su stihovi iz naših pesama počeli da se ostvaruju

Igor Lazić o smrti svog prijatelja: Strašno je što su stihovi iz naših pesama počeli da se ostvaruju

09/10/2018

0

Grupu "Montenigers", koju su mnogi voleli, činili su Igor Lazić Nigor, Duško Nikolić Duka i Nebojša Saveljić Nebo, a onda je strašna saobraćajna nesreća promenila sve.

Kad je Dule, nekadašnji član Montenigersa poginuo, Igor Lazić poznatiji kao Nigor uradio je jednu stvar za koju su mu pojedini rekli da nije smeo.

- Na Duletovoj sahrani ja sam u grob ubacio naš zajednički CD. Napravio sam glupost, ali odakle sam ja to znao... Ja sam hteo da on sluša taj CD u tom nekom drugom svetu. Ali rekli su mi da ne bi trebalo u grob stavljati stvari od živih ljudi, posebno ne slike. Jedan vidovnjak mi je rekao da smo tada automatski zakopali i sebe i svoje karijere. Onda su se posle dešavale neke čudne stvari... - ispričao je Nigor za Balkan Info.

On je napomenuo da je jako čudno što je ceo taj drugi album Montenigersa bio neka vrsta predskazanja.

- Od samog naslova albuma "Allboom" - Sve je puklo. Jedino se jedna pesma za sada nije ostvarila. U jednoj pesmi ima deo koji kaže - Vazda sam isti i na nebu i na pisti, i biću takav dok me neko ne počisti... Onda se to Nebojši nije dopalo jer je to on repovao pa je prepravio i onda je bilo - Dok me starost ne počisti. Međutim desilo se da ga je neko drugi počistio - ispričao je Nigor.

Rekao je da i na kraju pesme koja se zove "2028" Nebojša ga pita - Hoćemo li preživeti?

- A ja mu odgovaram - Ne, ne, ti nećeš preživeti... To se obraća kao neki demon. Onda u pesmi "Tako ti je mala moja" koja je parodija "Bijelog dugmeta" kod nas stoji - Ej, stani, stani jadan ... I čuje se kočenje i lomljava kola. A Nebojšina devojka koja je poginula sa njim u toj saobraćajnoj nesreći govorila tom liku - Stani jadan, stani ubićeš nas, uspori... Bilo je preživelih koji su to posvedočili. A posebno pesma - Voljeli bi da si tu - koja dobija na značaju tek kad se sve izdešavalo... Stih koji peva Nebojša ide - Srešćemo se na nebu, samo zazviždi, znaćemo da si to ti - ispričao je Nigor.

hellomagazin.rs/M G Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti