Ko je dečko Milice Pavlović: Nikolasov stric bio je velika zvezda, u trenu je izgubio život, a porodica Saveljić nikada se nije oporavila

Ko je dečko Milice Pavlović: Nikolasov stric bio je velika zvezda, u trenu je izgubio život, a porodica Saveljić nikada se nije oporavila

Autor: | 20/05/2021

0

Priča o vezi Milice Pavlović i Nikolasa Saveljića ponovo je oživela. Prošlog leta uveliko se pisalo da atraktivna pevačica i mladi vaterpolista uživaju u ljubavi i provodu, a u novembru su stigle vesti da je činjenica da Nikolas studira u Americi bila ispit koji njihov odnos nije uspeo da položi. Međutim, pre nekoliko dana viđeni su „u isto vreme na istom mestu“, što može da bude dokaz da se, čim nema desetak hiljada kilometara između njih ‒ emocije probude.

printscreen Paparazzo lov

 

Bilo kako bilo, čitateljkama je drago kad god se piše o zgodnom Nikolasu, jer uz tekst obično su tu i njegove fotografije, a pogled na njih momentalno popravlja raspoloženje.

Oni koji imaju taman toliko godina da se sećaju njegovog oca Niše Saveljića, svojevremeno uspešnog fudbalera, odmah zaključe da nije čudo što Nikolas tako dobro izgleda. Svesni činjenice da Niši godine nisu upropastile reputaciju jednog od najatraktivnijih poznatih Crnogoraca, on i Nikolas su se čak na „Instagramu“ šalili – gledaj oca, biraj sina ili obrnuto.

Pročitajte: Dečko Milice Pavlović biće na mukama nepoverljiva - Dečka bih već na prvom sastanku stavila na poligraf

 

 

Dečko Milice Pavlović - Zgodan, uspešan i poželjan 

Svojevremeno je Nikolas ispričao da je odrastao uz rečenicu “Nećeš uvek biti lep”, te da se tim više trudio da se usavršava i bude što bolji čovek. Zahvaljujući genima nasleđenim od majke, koja je nekada bila plivačica, a kasnije instruktorka plivanja, u vodi se snalazio mnogo bolje nego na fudbalskom terenu. Srebrna medalja, koju je na „Svetskom juniorskom prvenstvu“ osvojio sa vaterpolo-reprezentacijom Crne Gore, donela mu je stipendiju na čuvenom „UCLA“ univerzitetu.

 

 

Kad god se pomene prezime Saveljić, moramo da se setimo i Nišinog brata Nebojše ‒ Neba Saveljića. Bend “Montenigerski”, koji su činili on i Igor Lazić, krajem devedesetih bio je pravo osveženje na domaćoj muzičkoj sceni. Neverovatan šarm, duhoviti tekstovi i zarazni ritam doneli su im ogromnu popularnost. U trenutku kada su pravili velike planove desila se tragedija. Poslednjeg dana oktobra 1999. godine Nebo je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na putu Podgorica–Cetinje.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti