Bila je zgodna i vitka, a sada Jelisaveta Orašanin pokazuje kako izgleda posle drugog porođaja

Bila je zgodna i vitka, a sada Jelisaveta Orašanin pokazuje kako izgleda posle drugog porođaja

Autor: | 05/02/2021

1

Jelisaveta Orašanin pre manje od mesec dana porodila se po drugi put i na svet donela dečaka, kome su ona i njen suprug Miloš Teodosić dali ime Bogdan. Srećna, sada već četvoročlana porodica, sa oduševljenjem provodi svaki novi dan, a ponosna mama sve obaveze uspeva da završi bez problema.

Pročitajte: Dobrodošlica za malog Teodosića - Jelisaveta Orašanin pokazala šta ju je dočekalo po povratku iz porodilišta (foto)

 

 

Iako je i u Bolonji, gde Jelisaveta i Miloš žive sa ćerkicom Petrom i sinom Bogdanom, kao i kod nas zima, sunčani dani izmamili su ih napolje. Glumica je trenutak uživanja sa sinom, zabeležila fotografijom, koju je objavila na svom " Instagram" profilu. 

- Bogdan - kratko je samo napisala Jelisaveta Orašanin, i po ko zna koji put oduševila svojim izgledom. Ni mesec dana nije prošlo od porođaja, i to drugog, a glumica izgleda fenomenalno. 

 

 

Brojne kolege, kao i koleginice, oduševljeno su komentarisale Jelisavetinu fotografiju. Iako je ovo prva fotografija koju je Jelisaveta objavila sa tek rođenim sinom Bogdanom, ona i njena zanosna figura definitivno su i ovog puta ukrale svu pažnju pratilaca.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti