Svaka sličnost je namerna: Jelisaveta Orašanin pokazala sestru, komplimenti pljušte (foto)

Svaka sličnost je namerna: Jelisaveta Orašanin pokazala sestru, komplimenti pljušte (foto)

15/06/2021

0

Sestra Jelisavete Orašanin ‒ Zanosna brineta koja se pronašla u stomatološkim vodama...

Jelisaveta Orašanin je posle skoro godinu dana, koje je provela u Bolonji zbog sportskog angažmana supruga Miloša Teodosića, ponovo u Beogradu.

Poznata glumica vratila se poslu, pa je tako juče, posle duže vremena i na oduševljenje publike, ponovo zaigrala u hit-predstavi „Hotel 88“. I dok je Miloš još u Italiji Jelisaveta je sa ćerkom Petrom i sinom Bogdanom došla na svoj Dorćol.

Pročitajte: Suprugu sve za ljubav - Ovako je Jelisaveta Orašanin čestitala Milošu rođendan (foto)

S obzirom na to da je sada „baka-servis“ na usluzi, mlada glumica koristi svaki slobodan trenutak za uživanje sa prijateljima, a fotografija koju je objavila pre nekoliko dana izazvala je lavinu komentara.

Naime, Jelisaveta je pokazala liniju, koju je vratila samo četiri meseca od porođaja, i predstavila dve godine stariju sestru Milicu, inače, uspešnog stomatologa. Da neverovatno liče ‒ svi su se složili, a komplimenti ispod fotografije samo su se nizali.

Sestra Jelisavete Orašanin - Glumičina najveća podrška

Milica Orašanin je sestri najveća podrška. Posle oba Jelisavetina porođaja bila je uz nju da joj se nađe u prvim danima sa bebom. O tome koliko su vezane poznata glumica jednom prilikom je ispričala:

‒ Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodimo zajedno. Uveče se šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće.

Sestra Jelisavete Orašanin srećno je udata i ima sina Pavla.

Pročitajte: Prefinjeno i luksuzno - Jelisaveta Orašanin na pragu novog doma? (foto)


 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Tijana Vuković

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti