Nezaboravno leto: Ovde ćete sresti Eminu Jahović i Duška Tošića (foto)

Nezaboravno leto: Ovde ćete sresti Eminu Jahović i Duška Tošića (foto)

Autor: | 22/06/2021

0

Omiljeno letovalište poznatih - Bodrum

Grad na obali Egejskog mora igrao je važnu ulogu u antičkom svetu. Danas je jedno od najpopularnijih letovališta na Mediteranu, koje s pravom nazivaju turski Sen Trope. Emina Jahović svrati u Bodrum kad god ima slobodnog vremena, a ovog leta to su učinili i fudbaleri Duško Tošić i Aleksandar Mitrović.

Pročitajte: Duško Tošić sam sa ćerkama na letovanju - Jelena daleko od porodice, a krivac je on! (foto)

Instagram

 

GDE ODSESTI

Zeleni talasi maslina i čempresa blago se spuštaju padinom u čijem je podnožju smešten rizort “Amanruya”, dragulj najpopularnijeg turskog letovališta. Budićete se s pesmom ptica, mirisom domaće kafe i pogledom na Egejsko more, a luksuzni hotel, sagrađen u tradicionalnom stilu usred šume, obezbediće vam neophodan mir i odmor iz snova. Poseduje i moderan bazen sa vodom koja se preliva preko ivice, ali se, naravno, možete spustiti i do stenovite plaže. Duž obale su nanizani kreveti i ležaljke sa baldahinima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanruya (@amanruya)

ŠTA PROBATI

“Poolside Dining Pavilion”, restoran u okviru kompleksa, izazov je za svakog istinskog hedonistu. Turski specijaliteti i orijentalne poslastice na terasi pored bazena, atmosfera istočnog Mediterana – kao iz nekog egzotičnog avanturističkog romana. Meso sa roštilja i domaće meze probajte u lokalu “BBQ Terrace”, a u luci, u srcu Bodruma, čeka vas “Orfoz” sa vrhunskim jelima od ribe i morskih plodova, kao što su, na primer, grilovane ostrige sa parmezanom. U večernjim satima svratite u “Fenix” na salatu od citrusa i luka, koju opisuju kao praznik za sva čula, čak i ono šesto koje zvanično ne postoji.

Omiljeno letovalište poznatih - Turski Sen Trope

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanruya (@amanruya)

UŽIVAJTE U...

Ako vaše telo žudi za kompletnom masažom, ili ste toliko umorni da vas boli svaka koščica, spa-oaza “Amanruya” začas će vas vratiti na “fabričko podešavanje”. Veštine turskih masera nadaleko su poznate, posebno u kombinaciji sa aromaterapijom i opuštajućim mirisima mediteranskog bilja. Možete da upražnjavate jogu pod vedrim nebom ili da se kupate u lekovitom blatu, a na raspolaganju vam je i teniski teren. I ne zaboravite hamam, čuveno tursko kupatilo.

Pročitajte: Strasti se ne smiruju - Emina Jahović otkrila nove detalje suđenja sa Mustafom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanruya (@amanruya)

NE PROPUSTITE

Skrivene uvale, stari gradići u kojima je vreme stalo, luksuzni butici, originalni suveniri, ostaci iz rimskog i grčkog doba, drevna Stratonikeja iz 15. veka pre nove ere, jedno od sedam čuda starog sveta ‒ mauzolej u Halikarnasu, kako se nekad zvao Bodrum... To su tek neke od atrakcija koje treba videti na prelepoj obali Egejskog mora. Imate priliku da se iz prve ruke upoznate sa čarima gorštačkog života u malim selima iznad letovališta, koji su svojevrsni kontrast kosmopolitskom gradu i modernim jahtama u pristaništu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanruya (@amanruya)

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin