Ivana Maksimović otkriva: Ako treća beba bude dečak, usvojiću devojčicu

Ivana Maksimović otkriva: Ako treća beba bude dečak, usvojiću devojčicu

Autor: | 17/06/2021

0

Trudna Ivana Maksimović željno iščekuje septembar kada će roditi drugog sina, a već razmišlja o trećoj bebi...

Dok željno iščekuje septembar kada bi trebalo da podari život drugom nasledniku, proslavljena streljašica Ivana Maksimović Anđušić ulaže mnogo vremena i energije kako bi dvoipogodišnjem sinu Filipu objasnila da u njihovu porodicu stiže novi član.

Pročitajte: Danilo Anđušić i Ivana Maksimović presrećni - Konačno je želja ispunjena

Predstojeće leto biće veoma uzbudljivo za reprezentativku Srbije u streljaštvu Ivanu Maksimović Anđušić. Osim što je u šestom mesecu trudnoće i u septembru će na svet doneti drugog sina, sa suprugom, košarkašem Danilom Anđušićem, očekuje promenu adrese na kojoj će živeti. U iskenom intervjuu za "Gloriju", otkrila je da već razmišlja i o trećoj bebi: 

- Danilov ugovor sa Burgom završava se početkom jula i praktično smo već napustili gradić Burg an Bres u blizi Liona gde smo proveli prelepe dve godine, upoznali dosta divnih ljudi i putovali na božanstvena mesta - objašnjava Ivana i dodala da ih druga trudnoća nije iznenadila.

Pročitajte: Lepe vesti u domu Anđušića - Trudna Ivana Maksimović

- Danilo i ja smo oduvek pričali o tome kako želimo da imamo veliku porodicu. Iznenađenje je možda to što je došla ranije nego što smo se nadali - a potom se Ivana osvrnula na pol bebe.

- Slažem se da je uvek najvažnije da se rodi živo i zdravo dete, ali isto tako moram priznati da sam priželjkivala devojčicu. Moja mama i ja imamo predivan odnos i volela bih da jednom i ja imam kćerku s kojom ću tako lepo da se slažem. Da li će treće dete biti žensko, ne znam, a ako se opet desi da bude dečak, ideje da imam kćerku se ne odričem, makar usvojili jednu devojčicu. Prosto ne može da se dogodi da nemam kćerku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti