Ovde žive prave princeze: Marina Tadić odškrinula vrata Verine sobe (foto)

Ovde žive prave princeze: Marina Tadić odškrinula vrata Verine sobe (foto)

Autor: | 10/06/2021

0

Pevačica Marina Tadić nedavno je, uz fotografiju koja je nastala u sobi njene ćerke Vere, poručila roditeljima da svojim mališanima stvaraju bajke koliko god je to u njihovoj moći. Ona se zaista potrudila da to učini, a budući da ništa ne prepušta slučaju, dečju sobu opremila je mnogo pre nego što je Vera došla na svet.

Kad pogledate maštovito ilustrovane zidove, poželite da se i sami vratite u detinjstvo ili, što da ne, da sebi napravite takav kutak.

Pročitajte: Ćerka Marine Tadić je kao med, pevačica objavila prvu sliku sa malenom Verom

Posebna priča je krevet u obliku kućice sa mnogo mekih jastuka u kome dečja mašta zaista može svašta. Marina se našalila da je jako važno da i mama može da se odmori u njemu, a budući da je prilično prostran, dugo će moći da bude Verino carstvo.

Način na koji je uredila sobu ćerki, koja je u januaru proslavila prvi rođendan, u potpunosti se uklapa u Marinin pogled na život, koji je sažet u ovim rečima:

‒ Uvek sam bila brižna, trudila sam se da svima oko mene bude lepo i prijatno. Tako je i sada, sa mojom devojčicom. Prvo zadovoljim sve njene potrebe, pa ako ostane vremena, i sama se opustim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još