Lepše oči niste videli: Marina Tadić prvi put pokazala ćerku Veru (foto)

Lepše oči niste videli: Marina Tadić prvi put pokazala ćerku Veru (foto)

22/12/2021

0

Ćerka Marine Tadić ukrala nam je srce. Poznata pevačica konačno je pokazala devojčicu Veru koja će za mesec dana napuniti dve godine, ali i objasnila zbog čega ju je sve ovo vreme držala dalje od očiju javnosti. Mama i ćerka pozirale su ekskluzivno za novi Story.

Pročitajte: Uroš ne voli da se eksponira, ali pevačica nije mogla da odoli - Marina Tadić pokazala muža (foto)

Miloš Nadaždin

 

‒ Uzbuđena sam, ali sa dozom straha, jer ne bih volela da previše eksponiram svoje dete, posebno u ovom uzrastu. Mislim da je tom strahu doprinela sva ta mržnja kojoj svedočimo na društvenim mrežama. S druge strane, kao javna ličnost volela bih da ona sutra ima neku uspomenu ove vrste sa svojom mamom, kao što su i moje brojne koleginice omogućile svojoj deci.

Pročitajte: Ovde žive prave princeze - Marina Tadić odškrinula vrata Verine sobe (foto)

Miloš Nadaždin

 

Marina je ispričala da se tokom odsustvovanja sa javne scene potpuno posvetila majčinstvu, kao i da se od ćerke retko odvaja:

‒ Nas dve još gradimo odnos, veoma smo vezane, to je neka posebna veza i nenormalno osećamo jedna drugu. Prvi put smo se odvojile na nekoliko dana nedavno i to je za mene bilo strašno, iako ona to verovatno nije mnogo osetila. Mnogo podseća na mene u tvrdoglavosti, u stavu, od rođenja ima svoj karakter i kada nešto neće, nema nebeske sile koja će je naterati da bude drugačije ‒ rekla je Marina za Story.

Pročitajte: Ćerka Marine Tadić proslavila je prvi rođendan: Sve oči uprte samo u nju (foto)

Miloš Nadaždin

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jelena Jovanov

Slične Vesti