Prizor koji topi i najtvrđa srca: Petar Strugar objavio prvu fotografiju sina Iva

Prizor koji topi i najtvrđa srca: Petar Strugar objavio prvu fotografiju sina Iva

Autor: | 07/06/2021

0

Sin Petra Strugara Ivo rođen je pre mesec dana

Iako u intervjuima koje daje brižljivo odmerava svaku reč, trudeći se da o privatnom životu, a pre svega o deci, ne kaže ništa lično, Petar Strugar objavama na „Instagramu“ to nadokađuje. 

Na njegovim „storijima“ doskoro su se smenjivale isključivo fotografije koje su ilustrovale kako provodi vreme sa sedmogodišnjim Zarijom, koga je dobio u braku sa koleginicom Ivanom Nikolić. Tako smo saznali da otac i sin imaju svoje male zabavne rituale: od izležavanja na trosedu ispred televizora do druženja sa konjima na hipodromu. 

Pročitajte: Sin Petra Strugara stigao u potpunoj tajnosti

Instagram

 

No, od pre nekoliko nedelja porodični album počeo je da se puni i slikama najmlađeg Strugara. Dečak, koji je dobio ime Ivo, rođen je početkom maja i od prvog dana uživa u ljubavi i pažnji tate i starijeg brata.

Poslednja fotografija koju je objavio, a uz koju je stavio opis „family time“, sa lica Petra Strugara skida masku namrgođenog i ćutljivog „mačomena“ i pokazuje njegovu pravu prirodu – tatu nežnog srca koji svojoj deci dozvoljava da mu se popnu na glavu, u svakom smislu reči.

 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin