Biljana i Janko Tipsarević: Nezaboravan porodični odmor u Dubaiju

Biljana i Janko Tipsarević: Nezaboravan porodični odmor u Dubaiju

Autor: | 26/01/2015

0

Očekivano niske januarske temperature Biljana i Janko Tipsarević izbegli su tako što su spakovali kofere i uputili se na mesto koje je najlepše upravo u ovo doba godine - u suncem okupani Dubai. Skladnom bračnom paru odmor je bio preko potreban, budući da im je minula godina, izuzme li se rođenje kćerke Emili, donela bolne trenutke. Kada je koračao ka samom vrhu tenisa i bio u top-deset igrača planete, početkom 2013, veliki as “belog sporta” suočio se s podmuklom povredom pete, od kada je van takmičarskog stroja. Na sreću, višemesečno lečenje imalo je pozitivan ishod, a izrazita želja za uspehom i novim pobedama, kao i bezrezervna ljubav i podrška supruge Biljane pomogli su mu da ponovo “stane na noge”.
Dubai je destinacija kojoj se poznati bračni par uvek rado vraća. U biseru Ujedinjenih Arapskih Emirata, gradu raskoši, zlata i dijamanata, proslavili su i Novu godinu. Društvo su im pravili Biljanina rođena sestra Jovana, njen verenik, nemački teniser Rajan Šitler i nekoliko bliskih prijatelja. Sudeći po fotografijama sa “Instagrama”, ludo su se zabavljali, a najveću pažnju definitivno je izazvao video-snimak sa karaoke-zabave, na kojoj su Biljana i Janko u duetu izveli pesmu “Stand by Me”, koja za njih ima posebnu emotivnu vrednost. Uz nju su, naime, odigrali prvi svadbeni ples, kada su se pre pet godina jedno drugom zavetovali na večnu ljubav.
- Dubai je destinacija koju često posećujemo. Tamo imamo mnogo prijatelja i sve što nam je potrebno za lep i udoban odmor - kaže Janko.
Boravak u jednom od najlepših i najposećenijih mesta na svetu Tipsarevići su iskoristili da bi posetili nekadašnju misicu Jelenu Jakovljević bin Drai, koja više od jedne decenije živi u Dubaiju, gde je pronašla porodičnu sreću. Osim što su obe Vojvođanke, Jeleni i Biljani zajednička je i strast prema modnom dizajnu. Nekako u isto vreme svoj talenat počele su da demonstriraju kroz ženstvene kreacije, koje su za kratko vreme pronašle put do nežnijeg pola. Poseti porodici Bin Drai najviše se obradovala jedanaestomesečna Emili, koja je uživala u igri sa troje dece Jelene i Saida, njihovom kćerkom Asjom i sinovima Hamdanom i Hilalom.
Maloj Emili osmeh nije silazio s lica ni dok je boravila na prelepoj plaži Džumeira, gde je svakodnevno ponosno demonstirala ono što je nedavno savladala - hodanje.
Preplanuli i odmorni, po povratku sa Bliskog istoka slavni supružnici su se fokusirali na svoje uspešne karijere - Janko na lagane treninge, a Biljana na rad na novoj kolekciji koju će predstaviti s prvim danima proleća.

Piše: Nikola Golubović, Life Content

Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti