Ekskluzivne fotografije sa bajkovite žurke: Voditeljka Tijana Prica proslavila sinu Rastku prvi rođendan

Ekskluzivne fotografije sa bajkovite žurke: Voditeljka Tijana Prica proslavila sinu Rastku prvi rođendan

Autor: | 28/05/2021

0

Voditeljka emisije „Premijera – vikend specijal“ Tijana Prica i njen suprug Bojan proslavili su prvi rođendan sina Rastka. Dugo su razmišljali da li da organizuju samo ručak za roditelje i kumove ili da naprave pravu proslavu. Kad je postalo jasno da se epidemiološka situacija znatno popravila, pozvali su rođake i najbliže prijatelje.

‒ Bio je to popodnevni ručak, a potom i lepa zabava, koja je trajala do devet. Osetilo se koliko su nam takvi momenti nedostajali. Dok su bili uobičajeni nismo umeli da ih cenimo.

Milja Ćirić

 

Bez obzira na to da li će ugostiti deset ili sto deset ljudi, u pripreme ulaže mnogo vremena i energije jer želi da svaki detalj bude onakav kako ga je zamislila. Animatori su došli iz Novog Sada, a iz istog grada stigla je i dekoracija – drveni vozić dugačak tri i po metra, koji je montiran satima. Balerina koja je nastupila pre iznošenja rođendanske torte (takođe u obliku voza) imala je kostim sa krilima koja menjaju boje.

Pročitajte: Tijana Prica - Tri razloga za slavlje

Milja Ćirić

 

‒ Slavljeniku se spavalo već oko osam, ali je junački sve izdržao dok nismo ispratili i poslednjeg gosta. Od početka do kraja nije pustio nijednu suzu, a roditelji znaju koliko se retko dešava da prvi rođendan prođe bez plakanja. Svi su nam govorili kako imamo divnu decu, ali pre bih rekla da imamo sreće, jer kod njih nema pravila ‒ jedan dan su ovakvi, drugi dan onakvi. Kosta, koji će u julu napuniti tri godine, ponašao se kao pravi stariji brat. Sve vreme je ljubio Rastka, uživao u pažnji koju je dobijao, a zaključio je i da su svi pokloni njegovi. (smeh) Njih dvojica lepo funkcionišu, mada kad je o igračkama reč, ume da se javi osećaj “to je moje”. Kad je razlika među decom tako mala, roditeljima ne može da bude dosadno.

Milja Ćirić

 

Tijana Prica i Bojan u ljubavi su punih 14 godina 

Zanimljivo je da se većina gostiju seća prvih dana Tijanine i Bojanove ljubavi.

‒ Zajedno smo išli u „Dvanaestu beogradsku gimnaziju“, gde smo se i zavoleli pre 14 godina. U međuvremenu smo se svi međusobno okumili i uvek se raznežimo kad pomislimo da sada počinju da se druže naša deca. Uvek ponavljam da brak, ljubav i prijateljstva treba svakodnevno negovati. Srećna sam što smo nas dvoje zajedno odrastali, pa smo mogli da spontano korigujemo ono što nam jedno kod drugog nije odgovaralo. U svemu se slažemo, svaki posao nam je zajednički.

Milja Ćirić

 

I oko poklona za Rastka brzo su se dogovorili.

‒ Kupili smo mu “pametnu” drvenu kućicu, koju će i on i Kosta dugo moći da koriste. Doduše, trenutno se vodi borba oko nje. (smeh)

Ostale fotografije sa Rastkove žurke pronađite u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od 28. maja!


 

 

Komentari (0)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti