Smrt u porodici Vesne Radusinović, spisateljica nema od bola: Duša mi se raspada

Smrt u porodici Vesne Radusinović, spisateljica nema od bola: Duša mi se raspada

Autor: | 21/05/2021

0

Majka Vesne Radusinović preminula je posle duge i teške bolesti

Prve dane proleća i dolazak sunca u naš glavni grad spisateljica Vesna Radusinović zauvek će pamtiti po gubitku najvećeg životnog oslonca, svoje majke. Iako o privatnom životu ne voli da priča i intimu čuva samo za sebe, Vesna je odlučila da se od najvažnije osobe oprosti i preko društvenih mreža i tako joj poslednji put uputi poruku. 

Pročitajte: Ljubavna priča Vesne Radusinović i Milomira Marića počela je sasvim drugačije, ovo je prava istina

„Draga mama ... spavaj spokojno jer te sada više ništa ne boli. Oprosti što sam ti obećala i slagala te za kafu na terasi ispred kuće čim grane proleće i ti ozdraviš... A i za prve trešnje i još jedan odlazak do Budve pa da zastanemo kod Brajića, odakle nakon našeg Cetinja puca pogled na more. Oprosti za sve što nikad nisam stigla da ti kažem, reći ću ti kada se jednog dana ponovo sretnemo ti i ja. Zato spavaj, mama, sada, jer se moja duša raspada“, napisala je neutešna Vesna na svom profilu na „Instagramu“ uz majčinu fotografiju. 

Brojne javne ličnosti uputile su saučešće i reči utehe spisateljici, kojoj su u ovim najtežim danima života uteha partner Milomir Marić i sin Vedran

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti