Dom Nine Badrić na Hvaru: Vodimo vas u tajnu oazu hrvatske pop zvezde (foto)

Dom Nine Badrić na Hvaru: Vodimo vas u tajnu oazu hrvatske pop zvezde (foto)

Autor: | 19/05/2021

0

Dom Nine Badrić - mesto dobrog ukusa, mira i nenametljivog luksuza

Letnja rezidencija Nine Badrić nalazi se na Hvaru, na severnom delu ostrva, u živopisnoj Jelsi. Ovo malo mesto sa velikom lukom jedna je od najpopularnijih turističkih destinacija u srednjoj Dalmaciji, okruženo je stoletnom borovom šumom, poljima lavande, vinogradima, maslinicima i, naravno, nebeskoplavim morem. Miran gradić pun istorije, ušuškan u zalivu, koji tokom leta živi neki sasvim drugačiji život i odiše atmosferom u mediteranskom stilu, drugi je dom velike hrvatske pop zvezde.

Pročitajte: Svi pričaju o novom modnom odabiru Nine Badrić - Najbolja kombinacija ikada (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Svojim obožavaocima Nina često daje na uvid detalje enterijera, i izlišno je reći da svaki put pokupi mnoštvo komplimenata. Stan sa pogledom od bar milion dolara uređen je u modernom stilu, ali perfektno ukomponovanom sa tradicijom. Poseban akcenat priči daje kamen u klasičnom dalmatinskom graditeljskom maniru, a u svakom kutku primetno je da pevačica preferira eleganciju u saradnji sa minimalističkim detaljima i retro momentima.

Pročitajte: Nina Badrić progovorila o majčinstvu - Volela bih da usvojim dete

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

U spektru boja dominira bela, koja u kombinaciji sa prirodnim svetlom prostoru pruža širinu i još poneku dimenziju. Monohromija je „razbijena“ sa nekoliko komada nameštaja u vintidž stilu, što je najviše izraženo u kuhinji sa tirkiznim elementima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Na belim zidovima nema mnogo slika – dovoljno je otvoriti prozor, koji otkriva neponovljivi pejzaž, more i ostale prirodne lepote mondenskog ostrva. U Nininoj hvarskoj oazi sve je podređeno hedonizmu, o čemu svedoče i komentari njenih pratilaca na društvenim mrežama:

Pročitajte: Sladak život najbogatije srpkinje - Evo gde ćete ovog leta sresti Sandru Meljničenko (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

„Kada bi me pitali kako izgleda raj, odveo bih ih na ovo mesto“. Ništa pretenciozno, ali puno dobrog ukusa, mira i nenametljivog luksuza. Odmor za dušu i telo. Uostalom, upravo je u Jelsi snimila romantični spot za pesmu „Volim te, volim“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

„Svet je pun čuda“, napisala je Nina pored fotografije romantičnog zalaska sunca koji je „uhvatila“ kroz prozor. Hvar, koji s razlogom nazivaju ostrvom sreće, idealno je mesto kada se planeta nađe u problemu kao što je, na primer, korona virus. Tako se vlasnica brojnih hitova, uvek rado viđena u svakoj koncertnoj dvorani od Vardara do Triglava, proteklih meseci često mogla videti u Jelsi, gde je punila baterije za predstojeće muzičke izazove. A kako je leto na pragu, nema sumnje da će se baš ovde kriti i u narednom periodu...

Zavirite u dom Nine Badrić - pogledajte galeriju

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti