Nina Badrić napustila Zagreb: Ovo je njen novi dom (foto)

Nina Badrić napustila Zagreb: Ovo je njen novi dom (foto)

Autor: | 29/07/2020

0

Pevačica Nina Badrić dane provodi na obali mora, gde je pobegla od realnosti, koja je usled pandemije virusa zaustavila ceo svet. Na Hvaru Nina se oseća kao u raju, a upravo tako je i opremila svoju luksuznu kuću, koju tamo poseduje.

Naime, Nina Badrić je kuću na Hvaru kupila još pre dve godine, a pevačica je tamo kad god joj se ukaže prilika da ukrade „malo vremena“ za sebe i uživanje.

Pročitajte: Nina Badrić - Za ženu su najlepši “filter” i kozmetika kada je srećna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Jul 24, 2020 at 2:09pm PDT


S obzirom na to da zbog pandemije virusa ne nastupa, iskoristila je vreme da je preuredi i pretvori u pravi mali raj za uživanje. Svoje „skrovište“ pokazala je i pratiocima na „Instagramu“, a ceo ambijent odiše toplinom i dozom luksuza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Jul 27, 2020 at 12:46pm PDT

Čini se da pevačica uživa u svakom danu i iz njega izvlači samo najbolje. Ipak, to ne znači da je finansijska kriza koja je uzdrmala svet nimalo ne dotiče. Iako je jedna od najuspešnijih pevačica u Hrvatskoj, u poslednje vreme Nina ne nastupa zbog pandemije. Odlučila je da svoj uticaj na društvenim mrežama iskoristi kao svojevrsni apel na vlast, kako bi se njenim kolegama, a i njoj na neki način olakšao život.

‒ Ovo nije hobi, ovo nije šala. Od ovog posla zavisi egzistencija puno ljudi, a mnogi su zbog toga ostali gladni i krpe nekako kraj s krajem. Molim Ministarstvo da se oglasi po pitanju nas muzičara i da nam omogući, bilo kako, naravno pod svim merama, jer je zdravlje najbitnije, da ponovo počnemo da radimo ‒ rekla je Nina.

Pročitajte: Kao sa crvenog tepiha - Potpuno novi izgled Nine Badrić oduzima dah (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Jul 21, 2020 at 12:22am PDT

Za jedan hrvatski list izjavila je da je muči to što nema mogućnosti da plaća zaposlene zbog situacije u kojoj se našla.

‒ Poslednjih pet meseci nisam imala nikakvih prihoda. Kako ja, tako i 14 ljudi koje zapošljavam. To znači da nijedan dinar nisu dobili ni članovi njihovih porodica. Niko od nas ne traži milostinju. Molimo da nam se omogući da radimo i pošteno zaradimo svoj novac ‒ rekla je Nina za „Jutarnji list“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Jun 11, 2020 at 12:04pm PDT

Kuća Nine Badrić predstavlja svojevrsnu oazu u koju se pevačica povukla kako bi sabrala utiske o situaciji u kojoj se nalazi i odmorila od konstantnog pritiska. Ona uživa u svom „komadiću“ raja i željno iščekuje dan kada će ponovo izaći pred publiku i ponosno zapevati svoje velike hitove.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin, Instagram
Tagovi: nina badrić

Pročitajte još

Najnovije vesti