Nina Badrić otvorila dušu u novoj baladi: Deset godina ratujem sa tugom

Nina Badrić otvorila dušu u novoj baladi: Deset godina ratujem sa tugom

Autor: | 20/12/2019

0
foto: Jelena Balić

Nina Badrić objavila je novu numeru pod nazivom "Ratujem s tugom", a njen emotivan tekst ostaviće vas bez daha

Hrvatska pevačica Nina Badrić odlučila je da sve svoje fanove na samom kraju 2019. godine obraduje novom humerom. U pitanju je emotivna balada pod nazivom "Ratujem sa tugom".

Tačno tri meseca deli nas i od Nininog velikog koncerta u zagrebačkoj Areni, koji je zakazan za 7.mart 2020 godine, a to je bio još jedan od povoda da ova numera ugleda svetlost dana.

Pre dve godine pesma "Rekao si“, proglašena pesmom godine, naznačila je sjajnu saradnju Ante Pecotića i Nine Badrić. Ovaj sad već uigrani tim upravo donosi snažnu numeru koja svojom melodijom prenosi vrtlog emocija o kojima govori.

Nina Badrić iskreno o braku, ljubavi i majčinstvu: Sa godinama čovek nauči da prihvati svoj život

- Zaljubila sam se u ovu pesmu na prvo slušanje. Ratujem s tugom ima snažnu životnu emociju, a ja takve punokrvne pesme volim. Verujem da će se mnogi prepoznati u njoj - izjavila je Nina povodom nove pesme i dodala:

- Moja publika, moji dragi prijatelji, imaju dovoljno vremena za naučiti tekst, da je proživimo i uživo zajedno. Uz nju, i sve one lepe muzičke trenutke koje smo prošli u proteklih 25 godina, proslavićemo to naše prijateljstvo. Iskreno, ne mogu da dočekam taj dan.

Uživajte u prelepoj baladi, čiji tekst će vas načisto očarati, naročito sledeći stihovi:

"Ljubavi, deset godina ratujem s' tugom
još uvek tebi se nadam i živim i dišem dok pesmu ti pišem, 
pa neka ti kroz život prođu jedna za drugom, 
al jednom će srce zaboleti te jako... ne dao ti Bog ovako!"

Uz pesme Nine Badrić mnogi su se zaljubljivali, smejaliali, plakali, odrastali

Ovo će inače biti prvi Ninin koncert u ovom impozantnom prostoru a već s prvom najavom euforija među njenim pratiocima nije se mogla sakriti.

- Ovaj koncert mi znači mnogo upravo zbog činjenice što ćemo se svi okupiti u tako velikoj dvorani - divna publika, briljantni saradnici, virtuozni muzičari - svi onima s kojima sam i ja rasla, odrastala, muzički se menjala, postajala svoja. Jedna čarobna večer nam se sprema - uz osmeh je zaključila Nina.

Nina Badrić priznala: U ljubavi se nikako ne snalazim

foto: Jelena Balić

Osim nove pesme, Arenu će ispuniti Ninini hitovi uz koje su odrastale generacije, počevši od "Ja za ljubav neću moliti“, "Trebam te“ "Ja sam vlak“ preko “Čarobno jutro“ "Takvi kao ti“, "Nek ti bude kao meni“, do "Dat će nam bog“, "Dani i godine“, "Rekao si“...

Između nove pesme i priprema za svoj najveći koncert u karijeri, Nina se trenutno nalazi na zajedničkoj američkoj turneji s Petrom Grašom, pa je na Instagramu sa fanovima podelila i fotografiju iz Njujorka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Badrić (@badrich) дана 20. Дец 2019. у 5:00 PST

hellomagazin.rs Jelena Balić, ATA Images
Tagovi: nina badrić

Pročitajte još