Marko Vjetrović krstio Mateusovog sina Milana

Marko Vjetrović krstio Mateusovog sina Milana

Autor: | 20/11/2014

0

Lotar Mateus proteklog vikenda imao je dvostruko slavlje: oženio se po peti put i krstio je svog šestomesečnog naslednika Milana.
"Biće mi zadovoljstvo da prisustvujete mom petom venčanju, a nadam se i poslednjem", pisalo je na pozivnici za venčanje proslavljenog fudbalskog stručnjaka i Anastasije Klimko.
- Slavlje je trajalo tri dana, od petka do nedelje. Lotar je za tu svrhu zakupio zamak u mađarskom baroknom kompleksu u Slovačkoj. U sklopu zamka nalazi se i pravoslavna crkva, u kojoj su fudbaler i njegova izabranica u subotu krstili sina Milana. Kum na obe ceremonije bio je Marko Vjetrović - ispričao je za „Blic“ dobro obavešteni izvor i dodao da se Lotar nije venčao u crkvi, već je sa Anastasijom sklopio samo građanski brak.
- Izuzetna mi je čast što me je Lotar Mateus pozvao da mu budem kum na venčanju, ali pre svega na krštenju sina. To je velika odgovornost prema Milanu, ali i privilegija. Krštenje je proteklo prema pravoslavnim običajima, a mali Milan nije zaplakao ni u jednom trenutku. Sve vreme je bio veseo i nasmejan - kaže Vjetrović.
Inače, Marku ovo nije prvi put da kumuje poznatom Nemcu. Nekadašnji predstavnik za medije FK "Partizan" bio je svedok na venčanju Lotara i Marijane Mateus.
- Mislim da neće biti potrebe da mu svedočim šesti put - rekao je Vjetrović u šali.
On je na Instragramu objavio fotografiju sa krštenja Lotarovog sina Milana.
Mladoženja je takođe rekao da nikada nije bio sigurniji u svoj izbor.
- Nadam se da je ovo moj poslednji brak - rekao je kroz osmeh Lotar.

Izvor i foto: Blic.rs / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti