Ovo niko nije očekivao: Mina Sovtić napravila presedan i objavila nikada viđenu fotografiju sa mamom Anicom Dobrom (foto)

Ovo niko nije očekivao: Mina Sovtić napravila presedan i objavila nikada viđenu fotografiju sa mamom Anicom Dobrom (foto)

Autor: | 10/05/2021

1

Glumica Mina Sovtić juče je objavila fotografiju nastalu u vreme kada je imala samo nekoliko meseci. Na njoj je u naručju majke Anice Dobre, a povod je bila čestitka za „Dan majki“, koji se slavi širom sveta. Slobodno možemo da zaključimo da je ovo bio pravi presedan.

Pročitajte: Mina Sovtić - Osećam teret što sam ćerka Anice Dobre

Instagram

 

Još dok je Mina bila daleko od odluke da krene majčinim stopama Anica je bezbroj puta odbila predlog za porodično fotografisanje. Mnogo godina kasnije, kada je mlada glumica počela da gradi sopstvenu karijeru, samim tim i da daje intervjue, na pitanje zašto je njena majka imala takav stav odgovorila je:

‒ Nepričanje i nepokazivanje muža i ćerke smatra kućnim vaspitanjem, baš kao i ja. Mislim da za svako eksponiranje treba imati jak povod i opravdan motiv.

Pročitajte: Mina Sovtić - Roditelji su mi dva sveta, a ja njihov čudan miks

Boško Karanović

 

Ne može se reći da povoda nije bilo, čak i onih čisto glumačkih. Zajedno su igrale u seriji „Koreni“, pa u pozorišnoj prestavi „Hipnoza jedne ljubavi“, nedavno u seriji „Crno-bijeli svijet“… Međutim, ostale su nepokolebljive u stavu da njihovi porodični odnosi ne bi trebalo da imaju bilo kakve veze sa „ostatkom sveta“.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti