Marina Tucaković ne odustaje: Izmrcvarena sam, ali se borim

Marina Tucaković ne odustaje: Izmrcvarena sam, ali se borim

Autor: | 26/04/2021

0

Bolest Marine Tucaković varira iz dana u dan, proslavljeni tekstopisac i dalje vodi bitku sa kancerom, o čemu je više puta otvoreno govorila za medije, a sada je podelila nove detalje.

‒ Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se još borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo – započela je Marina priču.

Pročitajte: Bolest Marine Tucaković je iscrpljujuća - Nova terapija utiče na krvnu sliku, ali ne i na duh, to je najbitnije

Luka Šarac

 

 

 

‒ Pevači me slabo zovu za pesme. Svi kažu da im je kriza, ali to sve povlači i tim koji je oko njih. Samim tim i tekstopisci ne zarađuju dovoljno. Trebalo bi da radim sa Sašom Matićem, planiramo neki projekat, ali se ništa još nije realizovalo. Radila sam nove pesme za Suzanu Jovanović, koja je odlučila da se posle medijske pauze vrati na velika vrata. Na neki način razumem estradu, jer nema gde da im se vrati novac uložen u pesme. Nekad imam inspiraciju da napišem tekst, nekada ne. Sve zavisi od trenutka, emocija – poručuje Tucakovićeva u intervjuu za „Blic“. 

Pročitajte: Ovo je prava istina o zdravstvenom stanju Marine Tucaković, oglasio se njen suprug


 

Marina je ceo život posvetila pesmama, a sada je otkrila koju numeru iznova pušta kada joj je teško.

‒ U teškim situacijama najviše mi pomaže „Kukavica“, nju doživljavam i to je pesma za sva vremena. Ne mogu da kažem omiljena, ali je uvek rado slušam. Interesantno je da sam mislila da će pesma Harisa Džinovića „Ostariću neću znati“ biti promašaj, ali se na kraju publici dopala i postala hit – kaže Marina kroz osmeh i najavljuje neke nove projekte sa Cecom Ražnatović.

‒ U pregovorima smo za pesme, ali nismo još odredili šta bi i kako bilo idealno. Čekam dobru melodiju da me pokrene. Tek treba sve da posložimo i vidimo u kom pravcu ćemo ići. Posle toliko hitova sa Cecom, teško je napraviti nešto novo, drugačije, bombastično. Nešto što nije viđeno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin