Glumica izgleda nestvarno posle porođaja: Merjem Uzerli i Miloš Biković zajedno u Moskvi

Glumica izgleda nestvarno posle porođaja: Merjem Uzerli i Miloš Biković zajedno u Moskvi

Autor: | 23/04/2021

0

Miloš Biković i Merjem Uzerli zajedno, na istom mestu u isto vreme... Mnogi bi rekli da je to nemoguće jer zanosna glumica samo što je po drugi put postala mama, a i gde bismo njih dvoje u vreme pandemije virusa korona mogli da vidimo tik jedno uz drugo?! E pa ni manje ni više nego na crvenom tepihu u Moskvi.  

Pročitajte: Hurem više ne izgleda ovako, fanovi u šoku - Zašto si to uradila? (foto)

Miloš Biković i Merjem Uzerli ove godine imali su tu čast da budu na otvaranju čuvenog filmskog festivala, koji je okupio brojna poznata imena moćne industrije. Naš najuspešniji glumac i miljenik ruske publike širokog osmeha pojavio se na crvenom tepihu i svojom pojavom oduševio medije i sve okupljene. 

‒ Otvorili smo Moskovski filmski festival i jedva čekam da gledam filmove, da upoznam stvaraoce. Biće ovo lepa nedelja. Pu, pu, pu ‒ napisao je Biković na svom profilu na „Instagramu“. 

Pročitajte: Ćerke Merjem Uzerli su božanstvene, najnovije porodične fotografije oduševile svet

A onda se na tom istom mestu, pojavila ona - prelepa Hurem. Vedra, srećna, u glamuroznoj crnoj haljini koja je isticala njene obline i vitko telo, samo tri meseca posle drugog porođaja. Sve pristalice sedme sile u sekudni su se sjatile ispred čarobne Merjem Uzerli koja je definitivno bila zvezda večeri.

Impresije i radost što je ponovo među kolegama na jednom velikom filmskom događaju glumica nije krila, pa je sa oduševljenjem najavila da će publika njen novi film moći da gleda već 25. aprila. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin