Udaje se Ivana Španović: Jedva čekam!

Udaje se Ivana Španović: Jedva čekam!

Autor: | 22/04/2021

0

Udaje se Ivana Španović, sitno broji do pred odlazak pred oltar

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović već nekoliko nedelja boravi u Dubaiju, gde spaja lepo sa korisnim. Oporavlja se posle povrede zadnje lože, brusi formu za nastavak sezone i priprema se za Olimpijske igre, koje će se, ako sve bude u redu, ove godine održati u Tokiju. No, to nije sve.

 

 

Zgodna Zrenjaninka uspela je da spoji lepo sa korisnim, pa u pauzama između treniranja skuplja „solarnu energiju“ na peščanim obalama Persijskog zaliva. To otkriva i njen bronzani ten, u skladu sa bojom medalje koju je osvojila na prethodnim Olimpijskim igrama u Riju. Red sporta, red uživanja na plaži ili uz knjigu – sve što se dešava uredno dokumentuje na društvenim mrežama. Međutim, u Dubaiju nije sama – postoji i stavka „red ljubavi“.

Pročitajte: Ivana Španović je rekla "Da!"

 

 

Ivana se ne odvaja od svog verenika Marka Vulete, pa personalni trener i nutricionista apolonskog tela budno motri na njenu formu i u Dubaiju. A ako je verovati fotografijama u bikiniju, svaki mišić lepe atletičarke je na svom mestu.

Budući da su oboje zavisnici od adrenalina i avantura, safari na pesku nadomak grada bio je pravi izazov.

- Mislim da će, kad ostarimo, kratki trenuci sreće biti sve čega ćemo se sećati i da se život sastoji od kreiranja uspomena. Toj kolekciji dodato je i nekoliko novih – napisao je juče Marko pored fotografije sa safarija, a Ivana je u komentaru dodala:

 

 

- Upravo zbog toga jedva čekam da se udam za tebe.

Pa, pošto su se verili, i to još u septembru, jasno je šta bi mogao da bude sledeći korak. Da li će ga možda načiniti tokom boravka u arapskoj metropoli?

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti