Ivana Španović ponovo voli: Ko je zgodni momak koji joj je ukrao srce?

Ivana Španović ponovo voli: Ko je zgodni momak koji joj je ukrao srce?

Autor: | 08/12/2019

0

Ivana Španović, naša najtrofejnija atletičarka je tokom septembra raskinula veridbu sa svojim dugogodišnjim partnerom, ali nije odustala od ljubavi.

Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka je u septembru stavila tačku na desetogodišnju vezu sa Vladimirom, sa kojim je ostala u prijateljskoj vezi. Ali je već ovog decembra ponovo nasmejana i srećna, a na društvenim mrežama je otkrila veliku novost u svom životu.

Ivana Španović ekskluzivno za “Hello!”: Kraj desetogodišnje ljubavi

foto Marko Obradović

Španovićeva je, posle raskida višegodišnje veridbe našla novog dečka. U pitanju je Marko Vuleta, trener i nutricionista.

Ivana i Marko su objavili na Instagramu fotografije iz Varšave na kojima se vidi njihova bliskost.

- Sreća se ne može kupiti, ali zato možete kupiti avionske karte, a to je otprilike ista stvar - napisao je Marko ispod njihove zajedničke fotografije koja je nastala tokom šetnje Varšavom.

https://www.instagram.com/p/B50SVaVpS2Y/

A Ivana se na to nadovezala sledećim rečima:

- Sva putovanja imaju tajne destinacije kojih putnik nije svestan - napisala je Ivana indiskretno poručujući da se nikada ne zna kada će vam se nešto dogoditi i da uvek možemo očekivati ljubav, pa čak i onda kada joj se najmanje nadamo.

https://www.instagram.com/p/B50SVJDFxaZ/

Marko je Ivanu osvojio osmehom, dobrotom, ljubavlju koju ima samo za nju, ali ne možemo da ne primetimo i da izgleda jednoostavno savršeno!

https://www.instagram.com/p/B1i0HA4JkkE/

Inače, Španovićeva je zbog povrede propustila nedavno Svetsko prvenstvo, ali je počela ponovo da trenira kako bi bila što spremnija za Olimpijske igre u Tokiju naredne godine.

Povreda vas je primorala da ovu sezonu ranije privedete kraju. Ipak, znajući koliko ste hrabri, pretpostavljamo da već razmišljate o sledećim takmičenjima?

– Nakon svakog snimka kojim precizno utvrde povredu pomislim kako uvek može gore. Ovo nije prva ozbiljna ozleda, pa sam, na sreću ili žalost, naučila da obuzdam emocije i ostanem racionalna. Sve što se završilo pripada prošlosti i uvek nalazim nov izvor motivacije za ono što me čeka. O Tokiju maštam od pobedničkog postolja u Riju 2016, to takmičenje trebalo bi da bude potvrda dvadesetogodišnjem radu, svakom uspehu, neuspehu, srećnoj okolnosti, pehu… - rekla je Ivana u intervjuu za Hello!

[class*="span"] { float: none; margin-left: 0px !important; }
hellomagazin.rs Guliver/Getty/ATA Images

Najnovije vesti