Koliko će srce Džona Travolte izdržati: Bol je ponovo prisutna, fanovi šalju reči podrške

Koliko će srce Džona Travolte izdržati: Bol je ponovo prisutna, fanovi šalju reči podrške

Autor: | 15/04/2021

0

Džon Travolta - tragedija koja je zauvek promenila sve

Glumac Džon Travolta i njegova prerano preminula supruga Keli Preston u braku su bili 28 godina, a njihov odnos učvrstila je najveća tragedija koju čovek može da doživi. Na porodičnom odmoru na Bahamima njihov šesnaestogodišnji sin Džet je nastradao. Dok se kupao doživeo je epileptični napad tokom koga je udario glavom u kadu. Udarac je bio fatalan, a neutešni roditelji morali su da nastave da žive sa bolom koji nikada ne jenjava.

Prošle godine slavni glumac ostao je i bez svoje voljene Keli. Njena energija i želja za životom, nažalost, nisu bili dovoljni, već je surova bolest odigrala poslednji potez. Smrt supruge Džon Travolta podneo je veoma teško, a najveća podrška su mu ćerka Elu Blu i sin Bendžamin.

Pročitajte: Džon Travolta - Tragedije su ga pratile celog života! Karcinom dojke uzeo mu je najvažnije osobe, prvu ljubav sa samo 22. godine

Iako je uspeo da vrati osmeh na lice, proživljavajući svaki dan brojne uspomene, bol je Džona Travoltu ponovo podsetila da je još tu. Baš na današnji dan, da je živ, Džet bi poslavio 29. rođendan.

„Srećan rođendan, moj prelepi Džeti. Volim te“, objava je slavnog glumca koja slama i najtvrđa srca. Reči podrške ne prestaju da stižu, a poruke brojnih fanova i pratilaca prepune su ljubavi i nade. Svi oni pitaju se samo jedno ‒ koliko će srce holivudskog glumca izdržati svu ovu bol?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti