U njenim očima vidi svoju Keli: Ćerka Džona Travolte oboriće vas sa nogu (foto)

U njenim očima vidi svoju Keli: Ćerka Džona Travolte oboriće vas sa nogu (foto)

Autor: | 19/02/2021

0

Ćerka Džona Travolte, dvadesetogodišnja Ela, izrasta u prelepu mladu damu, koja polako, ali sigurno kreće stopama svojih roditelja. Džon Travolta i Keli Preston, koja je prošle godine izgubila bitku sa karcinomom, bili su venčani 29 godina, a braku su dobili troje dece. Nažalost, njihov šesnaestogodišnji sin Džet tragično je preminuo 2009. godine, tokom porodičnog odmora na Bahamima. Supruga Džona Travolte ostavila je iza sebe devetogodišnjeg sina Bendžamina i prelepu ćerku Elu.

Pročitajte: Tragedije su Travoltu pratile celog života - Karcinom dojke uzeo mu je najvažnije osobe, prvu ljubav sa samo 22. godine

 

 

Ćerka Džona Travolte želi samo jedno 

Svesni da posle Keline smrti moraju hrabro da koračaju dalje kroz život, ćerka Džona Travolte ocu je najveća podrška. Odrastajući uz svet filma, režije i scene, prelepa tinjedžerka, pre nekoliko godina, donela je odluku da i ona želi da joj život bude gluma.

Pročitajte: Život posle nje - Džon Travolta samo jednom fotografijom rasplakao svet 

 

 

Ela je zahvaljujući svom talentu i lepim crtama lica već snimila nekoliko filmova i već zarađuje u Holivudu. Nedavno je i sa svojim slavnim ocem snimila i jednu reklamu. Fanovi na "Instagramu", kao i brojne kolege poznatog glumca, složni su da Ela neverovatno liči na svog oca.

 

 

Travolta je jednom prilikom rekao da je veoma srećan što ima ćerku, a u njenim očima zauvek će videti svoju prerano preminulu, i voljenu suprugu Keli. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin