Boris Novković postao otac: Umesto četvrtog razvoda – četvrta beba

Boris Novković postao otac: Umesto četvrtog razvoda – četvrta beba

Autor: | 14/04/2021

0

Boris Novković postao otac – vest je koja je oduševila region. Pevačeva izabranica Iris Volf juče je na svet carskim rezom donela zdravog dečaka. Mama i beba osećaju se dobro, a srećne vesti potvrdio je srećni tata.

Pročitajte: Ljubav sa Iris je pobedila - Boris Novković postao otac po četvrti put

Boško Karanović

 

‒ Kao uvek kad sam postajao otac tako mi je i ovaj dan jedan od najsrećnijih u životu. Sve je prošlo u najboljem redu sa mamom i bebom i jedva čekam da dođu kući ‒ rekao je Boris Novković za hrvatski „T portal“.

Podsetimo, hrvatski kantautor i njegova izabranica, manekenka i studentkinja modnog dizajna, u aprilu 2019. godine postali su roditelji ćerke Si

- Iris i ja smo zajedno birali ime. Koreni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris - objasnio je tada "proces" odabira imena za devojčicu.

Pročitajte: Boris Novković - Najlepši poklon za ćerku Si

Krajem prošle jeseni izgledalo je da Novkovića čeka još jedan bračni brodolom. Naime, potvrdio je da se razvodi od dve i po decenije mlađe supruge Iris. Ona se čak iselila iz zajedničkog doma u Zagrebu, a onda je stigla neobična vest – da čekaju bebu.

Popularni pevač i njegova četvrta supruga očigledno su u karantinu imali dovoljno vremena da izglade odnose, pa im se tako sada pridružio jedan dečak. A razvod? Pao je u zaborav. Za sada.

Novković je bio oženjen poznatom glumicom Bojanom Gregorić, novinarkom Lucijom Matić, sa kojom je dobio dva sina, i politikologom Ines Katić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin