Ljubav sa Iris je pobedila: Boris Novković postaje tata po četvrti put

Ljubav sa Iris je pobedila: Boris Novković postaje tata po četvrti put

Autor: | 17/03/2021

0

Boris Novković postaje tata i to po četvrti put! Pevač je za hrvatsku štampu potvrdio da je ljubav sa Iris  pobedila sve nedaće i da će njihova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana. 

- Istina je, porodica se povećava. Svi smo sreći, sledeći mesec nam stiže još jedan dečak. Odlučili smo se za ime sina, ali još uvek nećemo da ga otkrijemo i zadržaćemo ga za sebe - rekao je presrećno pevač za hrvatski "Story".

Pročitajte: Boris Novković se razveo po četvrti put?

Ata Images

 

 

Nakon što se u septembru prošle godine četvrta supruga Borisa Novkovića iselila iz njihovog doma, javnost je pevaču nadenula nadimak Kralj neuspelih brakova. Za poznatog pevača važi da je predusretljiv, otvoren i elokventan kada je reč o opštim i poslovnim razgovorimo, ali da je ćutljiv i zatvoren po pitanju svoje intime

 

Međutim, izgleda da je vera u ljubav ipak jača od svakog raskola, pa se ispostavlja da je bračna kriza prevaziđena i da je povraćen mir porodičnog gnezda. Nakon privremene razdvojenosti, kantautor Boris Novković i supruga Iris sada zajedno iščekuju rođenje sina, drugi rođendan ćerkice Si i njegov novi album za koji je upravo snimio singl.

Pročitajte: Boris Novković - Najlepši poklon za ćerku Si

ATA images

 

 

- Sledećeg meseca slavićemo dvaput, drugi rođendan naše kćerkice Si, koji je 2. aprila, a potom rođenje sinčića - rekao je za hrvatsku "Gloriju" kantautor.

Inače, pevač i supruga Iris imaju dvogodišnju kći Si, a Boris iz prethodnog braka s novinarkom Lucijom Matić ima desetogodišnjeg Nou i sedmogodišnjeg Bona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin