Život na visokoj nozi u Americi: Nikolija je pre Relje volela njega, danas bi živela kao kraljica (foto)

Život na visokoj nozi u Americi: Nikolija je pre Relje volela njega, danas bi živela kao kraljica (foto)

Autor: | 14/04/2021

1

Dečko Nikolije Jovanović bio je ovaj uspešni spotista 

Prezime Adetokumbo nije lako izgovoriti, naročito ako je napisano na grčkom ili na nekom od jezika koji se čuju u Nigeriji. Međutim, četvorica perspektivnih košarkaša potrudili su se da ono postane svojevrsni mejnstrim u američkom sportskom životu.

Pročitajte: Rizična trudnoća Nikolije Jovanović okidač za Vesninu stravičnu bol

Sve je počelo sa najstarijim bratom. Prvi je preko Atlantika krenuo Atanasios Adetokumbo (28), koji trenutno igra na poziciji krila u „Milvoki baksima“. Ubrzo mu se pridružio dve godine mlađi i 15 centimetara viši Janis, centar istog kluba. Perspektivnom košarkašu, koga saigrači i navijači zovu Greek Freak (grčki čudak), nije dugo trebalo da dosegne zvezde – u decembru je potpisao najveći ugovor u NBA istoriji, i narednih pet sezona inkasiraće neverovatnih 250 miliona dolara.

 

 

Tu je i Kostas Adetokumbo, član „Lejkersa“ iz Los Anđelesa. S obzirom na to da ima tek 23 godine, prilike da pokaže šta zna tek predstoje. Među petoricom braće – svi su, inače, rođeni u Atini – samo se najstariji Fransis ne bavi košarkom. Najmlađi Aleksandros posle završene srednje škole u Americi vratio se u Evropu i trenutno igra za špansku „Mursiju“.

Pročitajte: Dečko Nikolije Jovanović je ovaj košarkaš (foto)

Guliver Getty Images

 

Neobičnog prezimena, i neobične boje kože za Grke, poreklo vode iz Afrike. Njihovi roditelji emigrirali su iz Nigerije polovinom osamdesetih, nastanili su se u Atini i odlučili da sinovima daju imena uobičajena za zemlju koja im je pružila utočište. Atanasios, Janis, Kostas i Aleksandros s ponosom pevaju grčku himnu i nose grčku zastavu, a dvojica najstarijih su i članovi reprezentacije.

 

 

Bivši dečko Nikolije Jovanović danas poseduje veliko bogatstvo 

No, mi smo ovde još pre Amerikanaca čuli ime i prezime zbog kojih se lomi jezik.

Podsetimo, Atanasios je skoro dve godine bio u vezi sa Nikolijom Jovanović, ćerkom folk-zvezde Vesne Zmijanac. Zbog nje je u više navrata svraćao u Srbiju, jednom prilikom su u Beogradu proslavili i Uskrs.

‒ Vodila sam ga na utakmicu „Crvena zvezda“ ‒ „Cibona“, na snimanje „Plesa sa zvezdama“, a nezaobilazan je bio i odlazak kod moje mame na ručak. Vesna ga obožava. U šali voli da mu kaže: “Niki je katastrofa” – govorila je atraktivna pevačica u vreme dok je ljubav cvetala.

Upoznali su se u Atini, gde je ona studirala. Počeli su da se zabavljaju ubrzo posle prvog susreta. Vezu su dugo održavali na daljinu, što im u početku nije smetalo da besprekorno funkcionišu. On je počinjao karijeru u Njujorku, ona u Beogradu, i na kraju nisu uspeli da se dogovore gde bi i kako nastavili zajednički život.

Pročitajte: Nikolija Jovanović - Nezaboravni praznici u rodnom Beogradu sa dečkom Atanasiosom Adetokunbom

Privatna Arhiva

 

U jednom intervjuu za magazin HELLO! intrigantna pevačica objasnila je šta je toliko privlači tamnoputim momcima:

‒ Volim muškarce koji me razumeju i podržavaju, sa kojima sam na istoj talasnoj dužini. Jednom prilikom u šali sam rekla da mi je važnije da partner sluša istu muziku kao ja nego da vozi skupa kola. Volim hip-hop, izlazim na mesta na kojima se pušta takva muzika i zbog toga sam uglavnom sretala tamnopute mladiće.

Mirko Tabašević

 

Ipak, zgodna Nikolija ljubav života pronašla je u – Beogradu. Više od šest godina u srećnoj je vezi sa Reljom Popovićem, koji je, kada su se upoznali, bio član „Elitnih odreda“. U septembru 2016. dobili su ćerku Reu, a uskoro će ponovo postati roditelji.

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin