Nikolija Jovanović: Zaljubljena u košarkaša

Nikolija Jovanović: Zaljubljena u košarkaša

Autor: | 07/12/2013

0


Mlada pevačica Nikolija Jovanović, koja je već na početku karijere svojim jedinstvenim muzičkim izrazom skrenula pažnju na sebe, već dve i po godine uživa u romansi sa uspešnim košarkašem nigerijskog porekla Atanasiosom Adetokunbinom. Kćerka čuvene pevačice Vesne Zmijanac upoznala je partnera dok je živela u Atini, gde je završila studije za biznis i finansije. Njen dečko u to vreme igrao je u malom grčkom klubu pa su živeli u istom gradu. Njihova veza počela je kao „klinačka ljubav“ koja je s vremenom prerasla u nešto mnogo jače tako da sada oboje uživaju u ovoj romansi.
- Za sada ne želim da pričam o mojoj ljubavnoj vezi jer sam prvenstveno skoncentrisana na posao. Biće još prilike da se o tome razgovara - kaže Nikolija, koja je tri godine starija od svog izabranika i ne krije da su je uvek privlačili mlađi muškarci koji se bave sportom i nemaju poroke. Atanasios trenutno živi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde igra za jedan od klubova u drugoj „NBA“ ligi i veoma je posvećen svojoj karijeri. Dvadesetčetvorogodišnja brineta i sportista su jedno drugome najveća podrška u poslu, a oboje su veoma ambiciozni i žele da se ostvare u karijeri.
Atraktivnu pevačicu ovdašnji mediji povezivali su sa mnogim muškarcima pre nego što je počela da se bavi javnim poslom, kada je u Beograd dolazila samo u vreme pauze na fakultetu. Kada se pre nešto više od godinu dana vratila u rodni grad i odlučila da započne muzičku karijeru, Jovanovićevu su spajali sa uspešnim vaterpolistom Nikolom Rađenom, kao i sa kolegom Milanom Stankovićem, koji je, inače, njen dobar prijatelj, kao i njene majke. Niko tada nije znao da je srce ove lepe devojke već osvojeno. Ona gotovo nikada nije demantovala neistine koje su kružile o njoj, već se trudila da se nametne svojim kvalitetima koje nesporno poseduje. Njen prvi singl „Ćao, zdravo“ privukao je veliku pažnju medija, a milionski pregledi na „Jutjubu“ samo su potvrda da je publika takođe zavolela tu pesmu. Kasnije je sa starijom koleginicom Anom Nikolić snimila duet „Milion dolara“, koji je takođe postao veliki hit. Zahvaljujući tome, mlada dama često nastupa po evropskim metropolama, gde uvek postoji interesovanje za njene koncerte.
Nedavno je snimila i novu pesmu pod nazivom „Nikolija“, za koju je predstavila i spot.
- Nadam se dobrim reakcijama - kaže kćerka folk dive Vesne Zmijanac.
Osim što će u narednim sedmicama biti zauzeta na promociji pesme, ona polako privodi kraju i uređenje novog stana u kome će živeti sa majkom, a koji su opremile poštujući pravila „feng šuija“.
Kada bude završila obaveze koje je očekuju i posle novogodišnjih i božićnih praznika, koji su za svakog pevača uvek radni, planira da za sebe uzme kraći zasluženi odmor. Tom prilikom otputovaće u Ameriku, gde će uživati sa svojim dečkom Atanasiosom. Nikolija planira da se tamo zadrži što duže, a kada će svog dragog prvi put dovesti u Srbiju za sada još nije odlučila. To će u svakom slučaju zavisiti od obaveza koje njih dvoje budu imali.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin