Nikolija Jovanović: Nezaboravni praznici u rodnom Beogradu sa dečkom Atanasiosom Adetokunbom

Nikolija Jovanović: Nezaboravni praznici u rodnom Beogradu sa dečkom Atanasiosom Adetokunbom

Autor: | 07/05/2014

0

U epicentar interesovanja javnosti i medija Nikolija Jovanović dospela je i pre nego što je stupila na muzičku scenu. Na stranicama revijalne štampe debitovala je provokativnim fotografijama iz noćnih klubova Atine, gde je svojevremeno nastupala kao go-go igračica. Potom se obnažila za grčki "Maks" i uplovila u vezu sa tamnoputim di-džejom, što je dodatno zaintrigiralo konzervativnu srpsku javnost.
Kćerka folk zvezde Vesne Zmijanac danas je hip-hop zvezda u usponu, učesnica je spektakularnog šou-programa "Ples sa zvezdama" i devojka Atanasiosa Adetokunbe, grčkog košarkaša nigerijskog porekla. Perspektivni igrač kluba "Delaver ejtiseveners", člana NBA razvojne lige, Nikoliju je za Usrkrs nakratko posetio u Beogradu.
- Ovo je Atanasiosov treći dolazak u Beograd. Nažalost, zadržao se svega nekoliko dana, ali kako se od Nove godine nismo videli, i to je velika stvar. Vodila sam ga na utakmicu Crvena zvezda - Cibona, na snimanje "Plesa sa zvezdama", a nezaobilazan je bio i odlazak kod moje mame ne ručak. Vesna ga obožava, u šali voli da mu kaže: "Niki je katastrofa". Ako sve bude kako sam planirala, u junu ću mu se pridružiti u Americi - kaže atraktivna pevačica.
Nikolija i Atanasios upoznali su se u Atini, gde je ona studirala, i već od prvog susreta buknula je ljubav i počeli su da se zabavljaju. Od prošle godine vezu održavaju na daljinu, ali im to ne smeta da besprekorno funkcionišu. U nedavnom razgovoru za magazin "Hello!" intrigantna pevačica objasnila je šta je toliko privlači u crnoputim momcima:
- Privlače me muškarci koji me razumeju, podržavaju i sa kojima sam na istoj talasnoj dužini. Jednom prilikom, u šali sam rekla da mi je važnije da partner sluša istu muziku kao ja nego da vozi skupa kola. Volim hip-hop, izlazim na mesta na kojima se pušta takva muzika i zbog toga sam uglavnom sretala crnopute momke.

Piše: Nikola Golubović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin