Posle porodičnog skandala ćerka Branislava Lečića otišla iz Srbije, evo gde se nalazi (foto)

Posle porodičnog skandala ćerka Branislava Lečića otišla iz Srbije, evo gde se nalazi (foto)

Autor: | 13/04/2021

1

Ćerka Branislava Lečića Ana ovih dana boravi u Crnoj Gori, tačnije u Perastu, odakle povremeno sa pratiocima na „Instagramu“ podeli bajkovite prizore usnulog gradića. Donedavno je upravo u tim krajevima snimala nove epizode serije „Dug moru“, u kojoj tumači jedan od glavnih ženskih likova.

Pročitajte: Ana Lečić - Nisam mogla da spavam dok smo snimali „Daru iz Jasenovca“

Instagram

 

Prva sezona, emitovana 2019. godine, lako je našla put do gledalaca, a Ana Lečić, koja je kao student stala uz Dragana Mićanovića i Vesnu Trivalić, na samom početku glumačkog puta nagovestila je da je pred njom uspešna karijera. To je potvrdila i upečatljivom epizodnom ulogom koju je ostvarila u filmu Predraga ‒ Gage Antonijevića, „Dara iz Jasenovca“.

Imajući u vidu da je Branislav Lečić nedeljama udarna medijska tema, zbog čega se i ona sama našla na meti znatiželjnika, nema sumnje da će joj privremena izolacija na Crnogorskom primorju prijati. U jednoj od retkih izjava koje je dala, nakon što je Danijela Štajnfeld optužila Lečića za silovanje, Ana je rekla:

‒ Preteško je odgovarati na takve napade vezano za nekoga ko mi je roditelj. Sve što mogu da kažem je da znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na videlo.

Pročitajte: Ćerka Branislava Lečića uspešno nastavlja putem slavnog oca - Zaljubila sam se u buntovnu Olgu, koja je borac za istinu!

Ata Images

 

Ubrzo zatim dvadesetdvogodišnja glumica oglasila se i na društvenim mrežama, gde je ostavila poruku na engleskom jeziku:

‒ U mom si srcu, nikada niko neće moći da nas razdvoji. Čekam dan kada će zlo da nestane. Kad se istina pojavi, staviće ogledala na njihova lica i pokazaće kakva su. Kakvu će sramotu da osete. Tišina će postati glasna. S tobom sam na svakom koraku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Komentari (1)

Loading
ZEVZEV 18:02 13.04.2021
Odgovori

POLITICARI I LOPOVI TAJKUNI NE SHVATAJU DA CE SVE NJIHOVO ZLO PLATITI NJIHOVA DECA...SECA SE NEKO FOTOGRAFIJE OBESNOG LECICA I PRVE MU ZENE -MAJKA OVE GORE- POSLE 2000TE KAKO PUSE TOMPUSE. TAKVA OHOLOST BAHATOST SELJAKA ZELJNIH SARENIH BOMBONA -I CIGARA HAHAHHA- TO JE SLIKA SVIH ONIH KOJI SU DOSLI NA VALST POSLE 2000TE ISTO KAO SELJACINE POSLE 2 SV RATA..I NIKO OD VAS NE MISLI NA SVOJU DECU

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još