Ana Lečić uspešno nastavlja putem slavnog oca: Zaljubila sam se u buntovnu Olgu, koja je borac za istinu!

Ana Lečić uspešno nastavlja putem slavnog oca: Zaljubila sam se u buntovnu Olgu, koja je borac za istinu!

Autor: | 09/09/2019

0

Deca poznatih roditelja koji se bave glumom, muzikom... obično nastave utabanim putem koji su za njih stvorili roditelji, neki uspešno, dok neki vrlo brzo odustanu od te budućnosti i posvete se nečemu totalno suprotnom od poziva svojih roditelja. Na sreću, lepa ćerka Branislava Lečića, Ana Lečić je krenula putem glume i već od ove jeseni ćemo je gčledati u glavnoj ulozi u seriji "Dug moru".

U Crnoj Gori proteklog vikenda završeno je snimanje serije "Dug moru" scenarista Stevana Koprivice i Hajdane Balatić, a u režiji Gorana Gajića. 

Deset jednočasovnih epizoda, u kojima glavnu ulogu igra Ana Lečić, gledaćemo već u oktobru na kanalu Superstar TV i na RTS. Ova porodična drama sa elementima mistike snimana je u Crnoj Gori i Beogradu, prenosi Kurir.

Ana, naslednica Branislava Lečića, iza sebe ima uspešnu manekensku karijeru i važi za jednu od najlepših devojaka Beograda. Glumi je nedavno upisala na jednom privatnom fakultetu.

- Zaljubila sam se u buntovnu Olgu, koja je borac za istinu. Ulogu sam dobila nakon tri kruga kastinga - rekla je Ana o svojoj prvoj velikoj ulozi dodavši da je važno da se priča koliko greške roditelja utiču na decu.

hellomagazin.rs ATA Images