Oduševićete se: Sin Buraka Ozdživita je prava tatina kopija (foto)

Oduševićete se: Sin Buraka Ozdživita je prava tatina kopija (foto)

Autor: | 12/04/2021

0

Sin Bali-bega Karan Ozdživit za dva dana proslavlja drugi rođendan, a ponosni tata uživa u svakom trenutku njegovog odrastanja.

Pročitajte: Žene su oduševljene - Dvojnik Bali Bega preti da osvoji region (foto)

 

 

Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen godinama neguju skladan odnos, koje je na najlepši mogući način zaokružio sin Karan. Dečak je svet ugledao 14. aprila 2019. godine i, mada roditelji ne vole previše da ga eksponiraju, povremeno svoje obožavaoce obraduju fotografijama.

Pročitajte: Sin Bali-bega lep na tatu ili na mamu Fahrije?

Turski glumac jedva je čekao da postane otac. Bio je toliko srećan kada je čuo da će dobiti sina da mu je otvorio profil na „Instagramu“ i pre nego što se rodio. Verovali ili ne, mali Karan već ima više od 193.000 pratilaca.

Svaki slobodan trenutak zgodnog Bali-bega i njegove supruge Fahrije posvećen je neodoljivom dečaku koji prekosutra slavi drugi rođendan. Sada već možemo da procenimo na koga Karan liči, zar ne? Pogledajte samo te oči...

Sin Bali-bega - Tatina kopija

„Ah, srce moje“ - napisala je ponosna mama na „Instagramu“.

Burak i Fahrije sina pokazuju u retkim prilikama, a svojevremeno su objasnili da su mu profil na „Instagramu“ otvorili kako bi ga zaštitili od lažnih naloga. Ipak, profil malog Karana i posle dve godine sadrži samo jednu fotografiju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin