Fotografija potvrdila nagađanja: Dragana Dabović ponovo postaje mama (foto)

Fotografija potvrdila nagađanja: Dragana Dabović ponovo postaje mama (foto)

Autor: | 12/04/2021

0

Dragana Dabović trudna – sada je i zvanično potvrđeno

 

Glumica Dragana Dabović, koju je publika zavolela u seriji „Vojna akademija“, čeka drugo dete. Dilema da li je trudna ili ne rešena je u emisiji „Ja volim Srbiju“. Tokom jedne od igara, glumac i domaćin šou-programa Nenad Okanović nesmotreno je otkrio da „moraju da paze na trudnicu“. Mada o privatnom životu nerado govori, Dragana je smeškom potvrdila da će njena ćerka Bjanka uskoro dobiti brata ili sestru. Doduše, to uskoro podrazumeva nekoliko meseci, jer se trudnički stomak samo nazire, u šta su nas uverile i fotografije nastale na jednom vojvođanskom salašu.

Pročitajte: Dragana Dabović - Gledajući Bjanku, shvatam da sam je naučila ono najvrednije

Instagram

 

Posle razvoda od Veselina Čukvasa, sa kojim ima ćerku Bjanku, o emotivnom životu Dragane Dabović ništa se nije znalo sve dok na njenim profilima na društvenim mrežama nije osvanuo Milan Kolarski.

 

 

Glumica je jednom prilikom otkrila kako se osećala tokom prve trudnoće:

‒ Trudnoća i porođaj protekli su mi najlepše moguće. Radila sam sve do sedmog meseca, uz izvesna prilagođenja mog posla. Mogu vam reći da mi je vreme proletelo. Nisam bila lenja i beskorisna, naprotiv, bila sam vrlo aktivna i srećna trudnica. Kada je na red došao porođaj, porodila sam se prirodno, lagano i bez najmanjih trauma. Svakom bih to poželela.

Pročitajte: Dragana Dabović - Za mene ne postoji lepši prizor nego kada vidim supuga sa našom devojčicom

 

 

Nama ostaje da Dragani poželimo da i ovog puta sve bude kao pre pet godina, a sigurni smo da na sve što joj se dešava veliki uticaj ima njen stav, koji je sažela u dve rečenice:

‒ U životu ne treba imati mnogo taktika, već treba biti spreman na improvizaciju i na adaptaciju u svakom trenutku, a najvažnije je slušati unutrašnji glas. Po mom mišljenju, to je kompletna filozofija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti