Dragana Dabović: Veselin i ja želimo veliku porodicu

Dragana Dabović: Veselin i ja želimo veliku porodicu

Autor: | 05/04/2017

0

Zvezda aktuelne televizijske serije “Vojna akademija” Dragana Dabović koristi prve prolećne dane da sa četvoroipomesečnom kćerkom Bjankom odlazi u duge popodnevne šetnje. Lepu glumicu nedavno smo videli na Tašmajdanu, gde se u društvu svoje devojčice šetala parkom uživajući u sunčanom danu. Ponosnoj mami nije silazio osmeh sa lica dok je pevala i pričala svojoj mezimici, a ovaj savršeni dvojac povremeno je pravio pauze odmarajući se na klupi.

Iako se porodila krajem oktobra, Dragana je za vrlo kratko vreme vratila svoju devojačku liniju, pa sada izgleda kao pre porođaja. Zahvaljujući odličnoj genetici, dvadesetdevetogodišnja umetnica ugojila se u trudnoći svega deset kilograma, te je već posle izlaska iz porodilišta ponovo izgledala kao u devojačkim danima. Dabovićevoj su prilikom šetnje prilazili mnogi prolaznici sa željom da prokomentarišu lik Ines Šašvari koji glumi u “Vojnoj akademiji”, a ona je sa svima ljubazno razgovarala i odgovarala na sva radoznala pitanja.

Mada će njena devojčica tek krajem meseca napuniti pet meseci, ponosna mama već se polako vraća starim ulogama u pozorištu, pa je nedavno sa "Vihor teatrom" igrala u predstavi “Teško je reći zbogom” u “Mikser hausu”. Povratak na scenu mnogo joj je prijao, tim pre što u tom komadu glumica igra sa svojim najboljim prijateljima Nevenom Ristić, Ninom Janković i Ivanom Mihailovićem. Dragana je još tokom trudnoće planirala da se brzo vrati svojim poslovnim obavezama, o čemu je govorila i u jednom od intervjua za naš magazin.

 

- Već na proleće sledeće godine počeću da igram u predstavama, a ako se i pre toga ukaže prilika za neke nove projekte, rado ću ih prihvatiti. Mislim da će uz dobru organizaciju sve biti moguće, a prvenstveno imam sreću što pored sebe imam supruga koji jako dobro razume da je gluma deo mog života još od moje sedme godine i da me posao čini jako srećnom. Podrška koju dobijam od njega je nešto najvrednije što imam i to je ono što njega čini posebnim. Zahvalna sam Bogu što mi je dao čoveka koji se bez zadrške raduje svakom mom uspehu - izjavila je atraktivna glumica prošlog leta.

Poznata mama već je sa kćerkom bila u Herceg Novom, gde su imali priliku da u porodici Dabović provedu Novu godinu, a uskoro će iskoristiti i slobodne dane za Uskrs kako bi ponovo bili sa njima.

Šarmantna Crnogorka odlično se snašla u svim poslovima oko bebe, a najveću podršku pruža joj ponosni otac, farmaceut Veselin Čukvas, kome je mala Bjanka prava mezimica. Dragana i njen suprug uskoro će proslaviti prvu godišnjicu braka u kome su imali mnogo lepih trenutaka, a najznačajniji je dan kada su postali roditelji



- Nas dvoje se u svemu nadopunjujemo, a ništa što je trivijalno ne predstavlja problem u našem odnosu. Kod Veselina me je prvenstveno “kupilo” to što je dobar čovek. Kada vidite jednu tako čistu i iskrenu osobu, to vas razoruža i deluje na vas da se otvorite kao lotosov cvet -
rekla je Dragana u intervjuu za „Hello!“ koji je dala neposredno posle venčanja, a istom prilikom nam je otkrila da ona i njen životni saputnik žele veliku porodicu.

- Odrasla sam u porodici sa troje dece, a moja najstarija sestra Ivana takođe je rodila troje. S druge strane, Veselin ima četvoricu braće, tako da oboje želimo veliku porodicu.

Iako je trenutno preokupirana brigom o svojoj devojčici i planovima o povratku na posao, sigurni smo da će poznata glumica i njen suprug u budućnosti ostvariti svoj san o velikoj porodici.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Boško Karanović, Mirko Tabašević