Čestitamo: Porodila se Jelena Janković

Čestitamo: Porodila se Jelena Janković

Autor: | 06/04/2021

0

Porodila se Jelena Janković - vest je koja je oduševila ceo region. Nekada najbolja teniserka sveta jutros je u Beogradu na svet donela devojčicu.

Pročitajte: Srećna i zaljubljena - Prva fotografija trudne Jelene Janković

Getty Images

 

Jelena se tokom trudnoće uopšte nije pojavljivala u medijima, niti je želela da govori o blagoslovenom stanju, a srećne vesti podelila je samo sa najbližima. Ipak, kako to uvek biva, lepe vesti brzo nađu svoj put, pa je javnost sa nestrpljenjem iščekivala dan kada će beba stići na svet. 

Nekadašnja teniserka i njen izabranik doktor Branko Barać upoznali su se "kao na filmu”, neko bi rekao, ali ljubavna priča između njih tekla je upravo tako. Sreli su se u jednoj privatnoj bolnici, neposredno posle „Adria toura“, na kome se Jelena zarazila koronom.

Pročitajte: Jelena Janković u iščekivanju prinove - Luksuzna porodična oaza na Fruškoj gori

Mirko Tabašević za Hello!

 

Ispostavilo se da narodna izreka da u svakom zlu postoji nešto dobro u njihovom slučaju ima stopostotnu potvrdu. Govorilo se da su tokom leta viđani u beogradskim restoranima, a onda je nastalo zatišje koje je prekinula vest da ljubav ne samo da je nastavila da se razvija na najlepši način već da će za nekoliko meseci postati roditelji devojčice. Kad smo to čuli, setili smo se Jeleninog intervjua od pre tri godine, u kome je na pitanje čemu se najviše raduje kada pomisli na okončanje karijere, odgovorila: "Imperativ jedne normalne devojke je da zasnuje porodicu i ima decu“. Tada je ispričala da bi mogao da je osvoji samo čestit muškarac koji je lepo vaspitan, tolerantan i pun razumevanja.

Ne sumnjamo da Branko ima te kvalitete čim je odlučila da baš sa njim gradi budućnost. A uspešni par svoju budućnost vidi - na Fruškoj gori. Ako je verovati dobro obaveštenim izvorima, uložili su oko dva miliona evra za luksuzno imanje na kome će živeti sa ćerkicom. Jelena je, navodno, insistirala na prostranom dvorištu, dovoljno velikom da se u njemu izgradi teniski teren, kako bi nastavila s treninzima i ostala u formi. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još