Olivera Balašević je spremna, samo dva dana dele je od otkrivanja velike tajne

Olivera Balašević je spremna, samo dva dana dele je od otkrivanja velike tajne

Autor: | 06/04/2021

1

Četrdeset dana nakon smrti legendarnog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića njegova supruga Olivera vratila se poslovnim aktivnostima i promociji svog romana „Planeta dvorište“.

„Sve i da mi neko ponudi da ponovo prođem životni put, sasvim sigurno bih se grčevito držala istog ovog koji sam prešla i ne bih ustuknula ni tamo gde znam da me čeka nešto naporno i loše jer bih se bojala da bi samo korak van te staze mogao nepovratno da me udalji od njih“, objavila je citat iz knjige, i najavila kratki animirani film nastao po motivima dela.

Pročitajte: Priča koja će nadživeti generacije - Kako su se voleli Đole i Olivera Balašević

Film će u celosti biti objavljen u četvrtak, 8. aprila, u podne na zvaničnom „Jutjub“ kanalu Olivere Balašević, a najavljuje ga slika plave devojčice sa vunenom kapom, zagledane u mesec, što čitaocima „Planete dvorište“ jasno govori o tome da je reč o samoj autorki, ali ostaje tajna kakvu poruku i priču nosi najavljeno ostvarenje.

Za sve one koji prate „Instagram“ i „Fejsbuk“ stranice Oljine „planete“, nije iznenađenje da se radi o neobičnom, kreativnom i intrigantnom načinu komunikacije sa čitaocima, ali interesovanje je ovog puta posebno.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti