Oboje su bili u braku kada su se sreli: Tozovac i Mima voleli su se punih 40 godina, bila mu je sve

Oboje su bili u braku kada su se sreli: Tozovac i Mima voleli su se punih 40 godina, bila mu je sve

Autor: | 06/04/2021

0

Tozovac i Mima pre samo nekoliko meseci odlučili su da svoju ljubav dugu četiri decenije krunišu brakom, a neutešna supruga legende narodne muzike sada je ostala sama. Predrag Živković Tozovac, nažalost, izgubio je bitkusa opakim virusom korona u 85. godini. Tužne vesti potvrdio je i Tozovčev kum jedva izustivši nekoliko reči. 

– Nažalost, nije izdržao, ovaj kovid ga je skroz razorio – rekao je pevačev kum za domaće medije. 

Pročitajte: Oglasila se supruga Predraga Živkovića Tozovca, evo u kakvom je stanju pevač

Ata Images

 

Tozovac je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Emiliju, koju je zvao Mima i kojom je odlučio da se poslednjih dana 2020. godine, posle pune četiri decenije, oženi.

– Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama – pričao je Tozovac o svojoj supruzi, i dodao da je to bila ljubav na prvi pogled.

– Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se ugledali. Njoj sam napisao pesmu „Mima“, koju sam objavio u knjizi. Inače, njeno pravo ime je Emilija.

Pročitajte: Pevač se oženio u 84. godini života - Tozovac i Mima stali na ludi kamen

Slavni pevač i Mima rešili su da stanu pred matičara posle 40 godina ljubavi i zajedničkog života. Svega nekoliko ljudi prisustvovalo je venčanju u decembru, a slavlje nije moglo da prođe bez malo muzike i harmonike. Iako su mnogi komentarisali da svadba u ovim godinama može biti samo zbog imovinskog statusa, Tozovac je nedavno rekao da to nije slučaj.

– Ne krijem to. Nema nikakvog materijalnog razloga zbog kog smo to učinili. Osećam se ispunjen. Kada bih birao ponovo, sve bih isto izabrao. Za mene je ovo bio veoma lep potez. Ne znam o prvoj ženi ništa, živi sa porodicom u Americi. Bio sam veoma mlad, tada sam imao svega dvadeset godina i bio sam na početku karijere. Međutim, rastali smo se posle nekoliko godina, danas nemam kontakt sa njom – rekao je Tozovac za „Blic“, i dodao: 

Pročitajte: Lavovski se borio - Preminuo Predrag Živković Tozovac

–  Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla, pa sam joj rekao, grleći njen sanduk i kukajući naglas u snu: „Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim!“ Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin